Primăria Sinaia avertizează asupra faptului că un bărbat, fals arhitect, a depus la instituţie documentaţii de urbanism: Există posibilitatea ca mai mulţi cetăţeni să fie expuşi fără voia lor unui act de fraudă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683luni 17 mai 2021

Primăria Sinaia avertizează asupra faptului că un bărbat, fals arhitect, a depus la instituţie documentaţii de urbanism: Există posibilitatea ca mai mulţi cetăţeni să fie expuşi fără voia lor unui act de fraudă

de V.M. Marţi, 4 mai 2021, 16:46
- a A+
Imagine
Primăria Sinaia transmite o "avertizare de interes public", după ce la administraţia locală a staţiunii au fost depuse documentaţii de urbanism pentru autorizarea ridicării unor construcţii, actele purtând numele unui bărbat care nu este arhitect, relatează News.ro.


"Facem cunoscut publicului numele domnului Hurdubelea Petre Silviu, care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane. Falsul a fost descoperit astăzi de către arhitectul şef al oraşului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcţii Prahova care au solicitat verificarea acestuia de către Ordinul Arhitecţilor din România în urma unor suspiciuni în legătură cu o documentaţie de urbanism depusă la sediul nostru", a transmis, marţi după amiază, city-managerul oraşului Sinaia, Marian Panait.

Conform oficialului Primăriei Sinaia, administraţia locală a decis să transmită această "avertizare de interes public" întrucât există riscul ca şi alte persoane să fi fost înşelate de respectivul bărbat.

"Lansăm acest avertisment public deoarece există posibilitatea ca mai mulţi cetăţeni să fie expuşi, fără voia lor, unui act de fraudă. Menţionăm că au fost sesizate organele în drept pentru a ancheta această cauză", precizează Panait.


3469 de afisariDe ce nu?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 17:55
+3/3
Daca nu putea, nu o facea... lectia de aici e ca se mai nimereste sa fie 1-2 angajati care isi duc treaba la capat cu profesionalism. In rest?

"Acesta a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani".

Deci "in ultimii ani", nu de ieri. Si cati medici falsi am mai avut? Stim doar de cei care apar la TV sau pe Internet.

La stat oricine poate sa se auto-angajeze facand orice, indiferent de competente. Si poate face si planuri de urbanism, poate sa proiecteze si cladiri care vor cadea a doua zi.

Dovada unui stat neputincios. Scuze, inca o dovada.
E plin din astia, protejati de-ai lui Campeanu
kkciosuldelahamangia [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 19:31
+1/1
Povestea un constructor cum un arhitect cu birou de arhitectura, nu stie citi detaliile din planurile de constructie !
inca 1 comentariu comenteaza