Sorana Cîrstea și-a anunțat fanii - De ce nu va participa la Roma - Hotnews Mobile
1 € 1 USD luni 17 mai 2021

Sorana Cîrstea și-a anunțat fanii - De ce nu va participa la Roma

de L.V.A. Marţi, 4 mai 2021, 15:16
- a A+
Imagine
Tenismena Sorana Cîrstea a anunțat pe rețelele de socializare că nu va putea participa la turneul de la Roma. Ea a fost eliminată de Jessica Pegula în primul tur de la Madrid și s-a accidentat, rămânând blocată cu piciorul în zgură.

"Mă retrag de la Roma din cauza accidentării suferite la Madrid . Îmi pare rău ca am ieșit atât de repede din cursă, Madrid rămâne totuși turneul meu favorit pentru totdeauna ", a scris Sorana pe Insagram.

Sorana Cîrstea a fost învinsă în primul tur la turneul "WTA 1000" de la Madrid în două seturi, 7-6, 6-3, de Jessica Pegula. În timpul meciului, sportiva de origine română s-a accidentat, după ce nu a putut "să patineze" pe zgură așa cum și-ar fi dorit.

La finalul lunii aprilie, Cîrstea a pus capăt unei așteptări de 13 ani și a câștigat al doilea turneu al carierei, după ce s-a impus la Istanbul , în fața belgiencei Elise Mertens.

În vârstă de 31 de ani, Sorana Cîrstea mai are în palmares un trofeu WTA la simplu , cel obţinut la Tashkent (2008). Ea a mai jucat trei finale pe care le-a pierdut: Budapesta (2007), Toronto (2013) şi Tashkent (2019).

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sorana Cirstea (@soranacirstea)
1520 de afisariNiciun comentariu
comenteaza