Euro 2020: Echipele pot selecționa 26 de jucători pentru turneul final - Hotnews Mobile
1 € 1 USD luni 17 mai 2021

Euro 2020: Echipele pot selecționa 26 de jucători pentru turneul final

de L.V.A. Marţi, 4 mai 2021, 13:45
- a A+
Imagine
UEFA a anunțat marți că va permite selecționarea a 26 de jucători pentru Euro 2020 pentru a nu exista riscul ca, în urma unor focare de Covid-19, echipele să rămână în imposibilitatea de a mai putea disputa meciurile.


"Pentru a reduce riscul ca echipele să aibă la un moment dat prea puţini jucători la dispoziţie din cauza testelor pozitive cu Covid-19 şi a măsurilor de carantină , UEFA a decis, în mod excepţional, ca toate loturile să fie formate din 26 de jucători", a anunţat UEFA.

Până acum, maxim 23 de jucători puteau fi convocați pentru competițiile de acest gen. Totuşi, doar 23 de fotbaliști vor fi înscrişi pe foaia de joc la fiecare meci , dintre care trei portari, potrivit News.ro.

Euro 2020 va avea loc între 11 iunie și 11 iulie 2021 . Inițial, turneul ar fi trebuit să aibă loc în vara anului trecut, dar a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

Orașele care vor găzdui meciurile de la Campionatul european sunt: Glasgow, Sevilla, Amsterdam, Copenhaga, Roma, Sankt Petersburg, Bucureşti, Budapesta şi Baku. Inițial, Dublin și Bilbao erau și ele pe lista orașelor gazdă, dar ele nu au putut garanta prezenţa suporterilor la meciuri .

Arena Naţională va găzdui un meci din optimile de finală şi trei din faza grupelor. Semifinalele şi finala sunt programate pe stadionul Wembley din Londra​.


179 de afisariNiciun comentariu
comenteaza