Claudia Griech a preluat, începând cu data de 1 mai, funcția de director general al E.ON Energie România, având responsabilitatea integrală a segmentului Soluții Clienți, atât aria B2C, cât și B2B. Totodată, va îndeplini și rolul de membru al Board-ului E.ON România, informează compania.

Claudia GriechFoto: business-mark.ro

Claudia Griech lucrează în companie din 2005, având roluri de management în zona de marketing și vânzări, iar din pozițiile deținute a coordonat cu succes transformarea segmentului B2C, în tranziția de la statutul de furnizor de energie electrică și gaze naturale la cel de furnizor de soluții energetice.

Tot începând cu 1 mai, echipa de conducere este completată de Andrei Ștefănescu care a devenit director general adjunct al E.ON Energie România. Până în prezent director al departamentului Financiar și Managementul Performanței pentru segmentul Soluții Clienți, Andrei Ștefănescu a coordonat activitățile ce țin de performanța financiară și comercială din Grupul E.ON, fiind responsabil de proiecte specifice ariei de furnizare.