Renunţarea la purtarea măștii în aer liber, posibilă după 1 august - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0599miercuri 12 mai 2021

Renunţarea la purtarea măștii în aer liber, posibilă după 1 august

de I.H. Marţi, 4 mai 2021, 11:47
- a A+
Imagine
S-ar putea renunţa la obligativitatea privind purtarea măştii în aer liber abia după 1 august, dar şi acest lucru depinde de ritmul în care populația se va vaccina împotriva COVID, a declarat luni premierul Florin Cîțu.


Întrebat despre renunțarea la masca de protecție în spațiile deschise, Cîțu a spus că deocamdată nu este luată în calcul această măsură și că va fi așteptată data de 1 august.
  • "Deocamdată nu. Aş aştepta 1 august pentru acest lucru. Depinde cum se mişcă lucrurile, dar aş vrea să ne uităm la 1 august pentru renunţatul măştii. Aţi văzut că şi în Israel s-a anunţat după ce s-a ajuns la 60% aproape (persoane vaccinate - n.r.). Deci este clar că acolo este un nivel unde am putea să discutăm despre aşa ceva", a afirmat premierul.


2536 de afisariCei vaccinati cu ambele doze poarta masca in IULIE
Gryphus [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 12:02
+7/9
Cine poarta masca la 35 grade?
Oricum nu purta nimeni masca in Iulie, August

Sa ziceam ca esti vaccinat cu ambele doze...de ce sa mai porti masca in IULIE???
Nu stiu de ce mai cauti vreun
Ciprian1979c [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 13:25
+7/9
''sens'' in ce spun astia! Eu am facut si covid (doar cu nas infundat) si m am si vaccinat (totul in 3 luni). Nu vezi ca si bat joc de noi? Nu vezi ca nu au nici un criteriu, nimic! Daca prin absurd, ajungem la 1 iunie la 30 de cazuri pe zi, nu se scoate masca, evident! Ne pun ca pe vite sa purtam masca la 40 de grade, ca ''sa nu se umple'' la ati - atata ne spun - ur ''argument stupid, acum toata lumea se poate vaccina, iar cine nu o face duca se dupa tata! A inceput sa ma doara in palarie si de ati si de aia care ajung acolo si de aia care lucreaza acolo (da, da, ar putea fi si mama, bla bla bla, ma doare undeva). La mortalitate /milion suntem pe locul 21 in Europa, Suedia fara restrictii, e pe locul 23! Nu stiu cat om mai rabda!
Oricum, regret enorm ca am votat pe 6 decembrie!
inca 8 comentarii comenteaza