Vaccinarea și maneaua aduc sănătatea. În fața morții și COVID-ului, Liiceanu și Vali Vijelie sunt la fel de buni să ne salveze de boală - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3575joi 20 ian 2022
PERSPEKTIVA

Vaccinarea și maneaua aduc sănătatea. În fața morții și COVID-ului, Liiceanu și Vali Vijelie sunt la fel de buni să ne salveze de boală

de Eugen Istodor Miercuri, 28 aprilie 2021, 13:56
- a A+
Imagine
În mahalale n-a intrat decât COVID-ul. Moartea a răcit la grămadă hoți, zevzeci, intelectuali, violatori, moși înțelepți, bancheri zănateci, amanetiși, bijutieri, tinichigii auto. În mahalale n-a intrat discernământul. Nu se știe ce-i bine, ce-i rău. Acolo COVID-ul și-a făcut de cap în voie. COVID-ul a ales cui dă omorul. Acolo este nevoie de bine. Acolo este nevoie de oricine e credibil, popular, influent. Acolo unde se fac ciorbe lungi ca să ajungă pe zile multe, acolo unde prezervativul e lux, acolo unde foamea face ravagii, acolo unde lumea n-are căpătâi, acolo unde doctorul e satana, acolo unde seringa și cocaina sunt mama și tata. Acolo, doar maneaua este leac anti-COVID. Să se dea drumul la manea, pe bune, pe sănătatea mea! Cu cât lumea se vaccinează mai mult cu atât suntem mai sănătoși. Imunitatea de turmă este pentru oameni. Fiecare om este important ca să ne vindece. C-un cântec, c-un vaccin.


Vestea este bună. Se gândeste să se facă apel inclusiv la maneliști ca să meargă vaccinarea. Minunată ideea, întârziată idee, dar minunată. dacă vaccinarea e gratis, vaccinarea e pentru toți. Intelectual, țigan, evreu, român, bulgar, negru, galben, alb, gay, hetero, muist, ticălos, criminal, femeie, bărbat, amoral.

"Offf lume lume nebuna / Nu mai fi atat de rea fa-te mai buna / Si nu mai alerga dupa avutie / Ca omenia e cea mai mare bogatie.

Nu suntem la fel / nimeni nu e perfect / Fiecare om are cate un defect / Dar fara rautate ura si minciuna / Am putea sa facem o lume mai buna"

Nimic, nimeni nu trebuie exclus din binele pe care trebuie să ni-l facem.
Zilnic. Vaccinul e gratuit, cum gratuită este viața. așa cum gratuit e COVID-ul. De aceea, orice idee nebună e bună. Să convingem oamenii să se vaccineze. Să dăm drumul, dece nu, chiar la manele. La maxim. Maneliștii sunt populari, sunt adevărați, să fie lăsați să facă publicitate. Să cânte, să ne încânte.

Dece A3, Realitatea TV, PROTV-ul să fie plătite pentru publicitatea vaccinului? DECE? Maneliștii sunt mai populare ca toate televiziunile.

Oricine. HIPhopist, manelist, rocker, DJ - orice muzică e bună anti-COVID.

În fața bolii COVID Iureș, Arșinel, Rebengiuc, Liiceanu, Pleșu sunt egali cu Adi minune, Vali Vijelie, Guță! Cuvântul lor aduce Sănătate! Toți trebuie să facă reclamă vaccinului. E moartea în jur. Ei aduc viață! Fiecare om după puterile lui îi va înțelege pe acești lideri și vor merge la vaccinare. Altfel nu cred că vom ieși din case ani de acum.

Vali Vijelie cu o manea ce ne iubește pe toți, ce spune mai mult decât spun eu în zece milioane de vorbe:
8042 de afisariioioio
gnd [utilizator], Miercuri, 28 aprilie 2021, 15:06
+20/20
Autorul e putin detasat de realitate.
In mahalele, acolo unde saracia este crunta, seringa si cocaina nu sint mama si tata pentru ca aia abia isi permit o sticla de cola si painea pentru ziua urmatoare. Drogurile sint scumpe, iar seringile si liniutele de coca sint la smecherii cu bani si de prin cluburile de fite, care fac bani din afaceri cu statul in general.
Hai ciao.
Apelati la manelisti!
Martinezu [utilizator], Miercuri, 28 aprilie 2021, 14:01
+14/22
si societatea poate va castiga pe termen scurt.
va pierde insa cu siguranta mult mai mult pe termen lung.
inca 17 comentarii comenteaza