Barna spune că are o relaţie foarte bună cu premierul: O relaţie de respect, colegială, pe care o consider în regulă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1348duminică 01 aug 2021

Barna spune că are o relaţie foarte bună cu premierul: O relaţie de respect, colegială, pe care o consider în regulă

de V.M. Luni, 26 aprilie 2021, 23:06
- a A+
Imagine
Vicepremierul Dan Barna a declarat luni seară, la Digi 24, că are o relaţie "foarte bună, de respect, colegială" cu premierul Florin Cîţu, scrie Agerpres.


Întrebat ce fel de relaţie are cu Florin Cîţu, Barna a spus: "Foarte bună, colegială. Cele două zile de săptămâna trecută în care am aşezat pe baze mai funcţionale şi mai solide coaliţia au avut exact acest rol, să resetăm funcţionarea şi am o relaţie de respect, colegială, pe care o consider o relaţie în regulă. A fost un moment dificil al coaliţiei, consider că am avut maturitatea să îl depăşim şi suntem pe o logică de construcţie şi de consolidare a încrederii".

Barna a menţionat că nu a exagerat atunci când a spus că USR-PLUS nu poate să meargă mai departe în coaliţie cu Florin Cîţu în funcţia de premier.

"La momentul acela era poziţia asumată şi poziţia corectă. În urma dialogului, am găsit o variantă prin care am decis să mergem mai departe, tocmai pentru că în această perioadă de criză şi de, pot să spun, dramatism pentru România, pentru că mulţi oameni suferă din cauza acestei pandemii, era important să găsim o soluţie şi să regăsim lucrurile care ne leagă şi care ne ţin împreună, decât să le accentuăm pe cele care ne separau", a spus vicepremierul.

Acesta a afirmat că de o lună a început să ţină un jurnal pe care îl va publica atunci când se va retrage din politică şi în care se vor regăsi toate amănuntele din ziua în care a fost demis fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.


404 afisarihopa///
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 27 aprilie 2021, 7:49
+1/1
... gata si tu i-ai dat cu shutu lu incompetentul ala de vladut? ai vazut ca am avut dreptate?
E ceva putred in declarația asta!
DomnuTrandafir [utilizator], Luni, 26 aprilie 2021, 23:15
0/0
Se sparge coaliția?
Sau mai trebuie un scandal?
inca 1 comentariu comenteaza