Tudorel Toader, replică pentru Voiculescu: Oare ce era de evaluat la un ministru fără diplomă? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0599miercuri 12 mai 2021

Tudorel Toader, replică pentru Voiculescu: Oare ce era de evaluat la un ministru fără diplomă?

de I.B. Sâmbătă, 17 aprilie 2021, 0:41
- a A+
Imagine
Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, l-a atacat pe Facebook pe Vlad Voiculescu dupa ce acesta spusese că premierul Cîțu și-a permis să-i "ievalueze" echipa așa cum făcuse Tudorel Toader cu Codruța Kovesi.


"Oare ce era de evaluat la Vlad Voiculescu, ministrul fără diplomă, după ce și-a delegat toate atribuțiile?", a scris Tudorel.

Vlad Voiculescu a avut vineri prima sa ieșire publică, la două zile de la demiterea sa de către Florin Cîțu , în care a lansat un atac dur la adresa premierului, despre care a spus că s-a transformat în primul epidemiolog al țării, care și-a bătut joc de munca unei echipe. "Am crezut că premierul nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni care ţin de cariera sa politică. (...) Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe, care și-a permis să o <ievalueze>, exact ca Tudorel Toader", a acuzat Voiculescu. El a vorbit despre un șir de ciocniri de mentalități în cele 113 zile de mandat și despre profunda politizare a întregului sistem, care reacționează atunci când îl deranjezi.


10010 afisariLol
mitg [utilizator], Sâmbătă, 17 aprilie 2021, 1:05
+21/27
Acest limbric mai exista in spatiul mediatic?
Are dreptate TT
Alex_capsunar [utilizator], Sâmbătă, 17 aprilie 2021, 1:15
+17/27
Pai da, VV nu are nicio diploma obtinuta pe la "fabricile de diplome", nu are diploma "Spiru Haret", nu are diploma "SRI", nu are diploma "Standfort"... Are doar niste diplome obtinute pe la scoli sau universitati serioase din Europa, dar care in ochii PSD-istilor nu au nicio valoare, cum s-ar spune... nu are diploma. Spre deosbire de Ponta, Oprea, si alti SRI-sti, care au diplome de doctorat, una mai valoroasa ca alta...
inca 15 comentarii comenteaza