Rusia: Parchetul cere ca organizațiile lui Navalnîi să fie declarate "extremiste" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0599miercuri 12 mai 2021

Rusia: Parchetul cere ca organizațiile lui Navalnîi să fie declarate "extremiste"

de V.M. Vineri, 16 aprilie 2021, 20:21
- a A+
Imagine
​Parchetul rus a cerut vineri ca mai multe organizații ale opozantului Kremlinului Aleksei Navalnîi, în prezent încarcerat, să fie declarate "extremiste" și, prin urmare, interzise.


"Sub acoperirea unor sloganuri liberale, aceste organizaţii lucrează la crearea de condiţii pentru destabilizarea situaţiei sociale şi sociopolitice", a declarat biroul procurorului din Moscova într-un comunicat, explicând că a cerut unui tribunal moscovit să califice drept "extremiste" Fondul de luptă împotriva corupţiei (FBK) şi birourile regionale ale acestei organizații ale lui Navalnîi.

"Obiectivele reale ale activităţii lor vizează crearea condiţiilor pentru a schimba fundamentul ordinii constituţionale, inclusiv utilizarea scenariului unei "revoluţii colorate"", se mai susține în comunicatul parchetului rus.


429 de afisariasta ne interesa!
mbembe [utilizator], Vineri, 16 aprilie 2021, 23:40
+1/3
nu faptul ca la Timisoara politia makes Floyd 2
ce minciuni mai trage securitatea rusa
dezamagitul [utilizator], Vineri, 16 aprilie 2021, 22:55
-1/3
Daca organizatiile care il apara pe navalnii sant extremiste ,securitatea rusa, urmasa kgb-ului este organizatie terorista de stat. Rau au ajuns servicile de dezinformare , de folosesc asemenea dezinformari. Mai pregatiti erau cei care au facut scola de diversiune si dezinformare impreuna cu ilici iliescu. Golanii bolsevici,leninisti si stalinisti au distrus esenta poprului rus adevarat . Dupa ce bolsevicii au omorat tot ce li se parea ca le este impotriva , au venit stalinistii si i-au lichidat pe cei din fata si tot odata au omorat populatia civila care nu era de acord cu ei.Cum poti sa-i numesti pe acesti indivizi decat teroristi de stat . Si armatele erau superioare lor desi erau vinovati ca omorau oameni. dar cel putin se bateau pe front fata in fata cu dusmanii lor, nu noaptea ca hotii si pe la spate. Tot ce a adus comunismul in lume a fost teroare , crima si ura intre oameni din aceiasi tara .
comenteaza