Jorge Sampaoli se compară cu Friedrich Nietzsche: "Doar gândurile care îţi vin când mergi valorează ceva" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683duminică 16 mai 2021

Jorge Sampaoli se compară cu Friedrich Nietzsche: "Doar gândurile care îţi vin când mergi valorează ceva"

de Silviu Dumitru Vineri, 16 aprilie 2021, 20:19
- a A+
Imagine
Antrenorul echipei franceze de fotbal Olympique Marseille, Jorge Sampaoli, s-a comparat cu filosoful german Friedrich Nietzsche când a fost întrebat într-o conferinţă de presă despre obiceiul său de a se mişca în faţa băncii tehnice în timpul meciurilor, relatează media din Hexagon citată de Agerpres .


"Analizez lucrurile mai bine când merg. Ca Nietzsche!", a declarat Jorge Sampaoli , explicând că acesta este felul său de a se concentra.

Foarte calm şi aşezat la conferinţele de presă, Sampaoli este dimpotrivă agitat în timpul meciurilor şi merge tot timpul de la dreapta la stânga în spaţiul rezervat antrenorilor.

"Fac asta dintotdeauna. Mă gândesc când fac mişcare, este ceva personal. Şi încă astăzi mă vedeţi mult mai calm decât eram pe vremuri. Nu cred că acum mai e posibil să schimb asta", a spus tehnicianul argentinian.

"Sunt foarte implicat", a spus Sampaoli cu un zâmbet larg. "Doar gândurile care îţi vin când mergi valorează ceva", a adăugat el.


907 afisariLol
mitg [utilizator], Vineri, 16 aprilie 2021, 21:07
0/0
Dormim mai bine la noapte la aflarea acestei stiri.
comenteaza