Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost prezentă vineri la prima conferință de presă susținută de acesta la două zile de la demiterea sa de către premierul Florin Cîțu.

Laura Stefanut, iubita lui Vlad Voiculescu, la conferința de presă a acestuiaFoto: Hotnews

Vlad Voiculescu a susținut vineri o conferință de presă de aproximativ două ore, la grupul USR-PLUS din Camera Deputaților, unde a adus-o și pe dr. Andreea Moldovan, demisă din funcția de secretar de stat odată cu el.

La conferința de presă a venit și Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu. Ea a stat în picioare, lângă ușă.

Fosta jurnalistă a fost și la Ministerul Sănătății, miercuri, după ce premierul a anunțat demiterea lui Voiculescu. Atunci, ea a fost într-o vizită-fulger la sediul ministerului. Spre deosebire de Vlad Voiculescu, care a evitat să dea ochii cu presa, Laura Ștefănuț a intrat și a ieșit pe ușa din față, unde era înțesat de reporteri și de cameramani. Partenera de viață a ministrului demis a avut și un scurt dialog cu reporterii din fața ministerului.

Tot miercuri, după revocarea lui Voiculescu, Ștefănuț a reacționat printr-un mesaj pe Facebook: "Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân".