Echipa antrenată de românul Laurenţiu Reghecampf, Al Ahli SFC, a fost învinsă fără drept de apel de formaţia iraniană Esteghlal, cu 5-2, joi seara, chiar la Jeddah, în prima etapă a Grupei C a Ligii Campionilor Asiei la fotbal, informează Agerpres.

Foto:

Gazdele au deschis scorul rapid, prin Farshid Esmaeili (5), dar Al Ahli, la care internaţionalul român Alexandru Mitriţă a fost integralist, a reuşit egalarea prin sirianul Omar Al Somah (27 - penalty).

Esteghlal a trecut din nou în avantaj după pauză, prin golul lui Mohammad Naderi (54), iar Mehdi Ghaedi (67) a majorat diferenţa. Saudiţii s-au apropiat prin golul aceluiaşi Al Somah (79), dar echipa iraniană a mai marcat de două ori în ultimele cinci minute ale partidei, prin Mehdi Ghaedi (86) şi Cheick Diabaté (89).

Tot la Jeddah (Arabia Saudită) a avut loc şi celălalt meci al grupei, în care Al Duhail (Qatar) a învins-o pe Al Shorta (Irak) cu 2-0.

În etapa a doua, programată duminică la Jeddah, Al Ahli Saudi o va întâlni pe Al Duhail SC, iar Al Shorta o va înfrunta pe Esteghlal FC.