Actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au anunţat oficial că s-au despărţit, după ce au încercat să rezolve problemele pe care le aveau, scrie revista People.

HotNews.roFoto: Hotnews

Joi, cei doi au transmis o declaraţie. "Am realizat că ne este mai bine ca prieteni şi suntem nerăbdători să rămânem aşa. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim unul pe altul în proiectele noastre. Ne dorim binele unul pentru celălalt şi pentru copiii celuilalt. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este să mulţumim tuturor celor care au trimis cuvinte amabile şi sprijin".

Informaţia a venit la câteva săptămâni după ce Lopez, 51 de ani, şi Rodriguez, 45 de ani, au anunţat că "încearcă să rezolve unele lucruri" ca urmare a zvonurilor privind încheierea logodnei lor la începutul lui martie.

"Nu s-au despărţit oficial şi vorbesc despre asta dar sunt încă împreună", a declarat o sursă pentru People atunci. Ea lucrează în Republica Dominicană, iar el în Miami, aşa că este greu să se vadă mai ales în carantină, dar vor să încerce să rămână împreună".

În aprilie 2020, cei doi au suspendat planurile de nuntă din cauza pandemiei, potrivit News.ro.