​Deși a condus de mai multe ori cu nouă goluri diferență în manșa tur, CSM București a ratat dramatic calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. CSKA Moscova s-a impus cu 24-19 în retur (51-51 la general) și a trecut mai departe grație golurilor marcate în deplasare.

HotNews.roFoto: Hotnews

După o primă repriză echilibrată (12-11 pentru rusoaice), CSM a avut parte de mai multe minute de coșmar, iar CSKA s-a distanțat la opt goluri (22-14). "Tigroaicele" au reușit să reducă din diferență (23-19), dar au luat gol și nu au reușit să marcheze la ultima fază (Siraba Dembele a ieșit accidentată de pe teren, iar Cristina Neagu a ratat ultima aruncare).

Cristina Neagu a marcat 9 goluri și a terminat competiția cu 115 reușite.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers, care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

CSM n-a mai jucat la Turneul Final Four din 2018, când a încheiat cu medalie de bronz, după ce în 2016 cucerea trofeul, iar în 2017 obţinea tot medalia de bronz, informează News.ro.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.