Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei are COVID-19: "M-am contaminat chiar cu o zi înainte de rapel. Am făcut o formă ușoară, dar ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0599miercuri 12 mai 2021

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei are COVID-19: "M-am contaminat chiar cu o zi înainte de rapel. Am făcut o formă ușoară, dar ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat"

de Redactia Sâmbătă, 10 aprilie 2021, 23:57
- a A+
Imagine
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a anunţat sâmbătă că s-a infectat cu SARS-CoV-2 de la un coleg chiar cu o zi înainte de vaccinarea cu a doua doză de ser, având o formă foarte uşoară a bolii.


''Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire, apucasem să fac prima doză de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Să fiţi/ să fim cu toţii ocrotiţi alături de cei dragi! Speranţa pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu'', a precizat Vasile Bănescu. (Agerpres)


12475 de afisariDa, s-a dus la doctor si multumeste Domnului
imi_pasa_de_romania [utilizator], Duminică, 11 aprilie 2021, 1:30
+27/55
Da, „cu ajutorul lui Dumnezeu” este foarte bine. Sigur nu a stiintei. Aia impotriva careia a fost mai mereu Biserica de-a lungul timpului, indiferent de an, secol sau tara.
Rapelul
Pinochio [utilizator], Duminică, 11 aprilie 2021, 1:45
+19/41
E din biblie sau ceva? Parca ziceau ca covid nu exista.
inca 31 de comentarii comenteaza