VIDEO O sportivă însărcinată în luna a opta a câștigat medalia de aur la Taekwondo - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 11 apr 2021

VIDEO O sportivă însărcinată în luna a opta a câștigat medalia de aur la Taekwondo

de Red. Sport Joi, 8 aprilie 2021, 16:47
- a A+
Imagine
O sportivă însărcinată în luna a opta a câștigat medalia de aur la un festival sportiv din Nigeria, iar imaginile au devenit virale. Aminat Idrees (26 de ani) a devenit vedetă peste noapte după ce s-a impus la categoria Mixed Poomsae (categorie a Taekwondo), informează CNN .

"E un privilegiu pentru mine (n.r. să câștige). Am decis să încerc să mă antrenez de câteva ori. M-am simțit foarte bine. Înainte să rămân însărcinată mi-a plăcut mereu să lucrez mult la antrenamente. Nu am observat acum vreo mare diferență", a punctat sportiva.

Aminat Idrees nu a scăpat nici de critici, fiind destui cei care i-au reproșat că ar fi putut pune în pericol viața copilului.

"Nu au fost riscuri prea mari, am primit ok-ul atât de la doctorul meu, cât și de la organizatori", a conchis Aminat.

Organizatorii au numit-o de altfel pe Aminat "o adevărată inspirație ".

"Ea a avut aprobarea de a participa. De asemenea, se pregătea în mod regulat de luni de zile înainte de a participa la competiție", a precizat președintele Comitetului de Organizare.


4143 de afisariSocheaza vizual
Victtor [utilizator], Joi, 8 aprilie 2021, 17:21
+6/8
Parada sarcinii nu este eleganta, are doar scopul de a impresiona telespectatorii.
sa ne gandim putin
zicnudaucuparul [utilizator], Joi, 8 aprilie 2021, 19:54
+6/8
Puneti va in postura adversarei ! Cum se simte o adversara , deasemenea femeie, cand se gandeste ca ar putea lovi cu piciorul in zona mediana, unde e sarcina. Sunt practicant de arte martiale si antrenor si mi se pare de prost gust ,ceea ce a facut sportiva, Nu mai comentez faptul ca a pus cu buna stiinta in primejdie viata copilului pt un posibil efemer titlu.
inca 4 comentarii comenteaza