​Sebastian Vettel a fost o prezență discretă de durata lockdown-ului de anul trecut (din cauza pandemiei de Covid-19), asta în timp ce mai tinerii săi colegi piloți din Formula 1 participau la tot felul de curse virtuale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Germanul a "dispărut" efectiv o perioadă, iar la ceva timp distanță pilotul celor de la Aston Martin a vorbit despre activitățile care l-au ținut departe de ochii lumii și de social media.

Nu a stat doar pe canapea așa cum și-ar fi putut imagina unii, Vettel povestind că a participat la un stagiu la o fermă ecologică.

Multiplul campion mondial este interesat de domeniul agriculturii în general, iar timpul liber neașteptat l-a folosit în acest sens.

Alături de un producător de fructe, Vettel a încercat să înțeleagă cum stau lucrurile în acest domeniu. Printre preocupările lui Sebastian s-au mai aflat subiecte precum creșterea populației de albine.

"Mi s-a părut fascinant tot ce am aflat, cu atât mai mult cu cât a fost un fel de practică. Discuțiile cu oamenii care fac asta zilnic au fost foarte interesante", a precizat Vettel.

Germanul nu a exclus ca după ce se va retrage din lumea sportului de performanță să se ocupe de agricultură.