VIDEO Șeful Metrorex deschide cu o rangă ușa unui chioșc de la metrou înainte de demolare: "Hai că nu poți, fraiere!" / "Javră ordinară! Hai intră în magazin, jegule" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683luni 17 mai 2021

VIDEO Șeful Metrorex deschide cu o rangă ușa unui chioșc de la metrou înainte de demolare: "Hai că nu poți, fraiere!" / "Javră ordinară! Hai intră în magazin, jegule"

de C.V. Miercuri, 7 aprilie 2021, 14:25
- a A+
Imagine
În acțiunea de evacuare și de demolare a primelor chioșcuri de la metrou s-a implicat direct și noul director Metrorex, Ștefan Paraschiv. Acesta s-a chinuit minute bune să deschidă cu o rangă ușa unui magazin care nu a fost evacuat și era încuiat. Totul sub tirul scandărilor și huiduielilor comercianților, ținuți la distanță de un cordon de polițiști și jandarmi.


"N-au voie... Nu ți-e rușine să pui mâna pe rangă, nesimțitule" se aude cum strigă un comerciant în timp ce șeful Metrorex pune mâna pe rangă și începe să forțeze ușa chioșcului.

"Hai că nu poți, fraierule", strigă o femeie din spatele jandarmilor când șeful de la Metrou eșuează la prima încercare de a deschide ușa chioșcului.

"Poliția și jandarmii nu au altceva de făcut decât să asiste cum un director... pus tot de lume să dea drumul și să spargă magazinul. Praful să se aleagă de tine! Javră ordinară! Hai intră în magazin, jegule", strigă o altă femeie.
CITEȘTE ȘI:

VIDEO A început demolarea spațiilor comerciale de la metrou: Primele chioșcuri, evacuate în stația Ștefan cel Mare / Cordoane de jandarmi în jurul magazinelor ce sunt evacuate. Comercianții protestează


43265 de afisari.
Toate nickname-urile erau luate [utilizator], Miercuri, 7 aprilie 2021, 14:44
+47/57
Să stai în ilegalitate trei ani și tot tu să faci gură...vai de voi și de ăia care vă țin isonul deși n-ar ridica un deget să vă „ajute”.
Jos mafia lui Radoi!
emil bobu [utilizator], Miercuri, 7 aprilie 2021, 14:41
+45/57
In Romania se pot face bani legal, nu doar cu contracte expirate din 2018, folosind proprietatea Metrorex in folosul propriu.
inca 36 de comentarii comenteaza