Azi mă dusei să înscriu hârbul de mașină la Taxe Sector 3. Am cumpărat, bre, o mașină veche rău. O boleșniță. Doamne, iartă-mă! M-a pus dracul. Mi s-a pus pata pe mașină. cOVID-ul ăsta m-a pus. de la frustări mi se trage. La taxe sector 3 nu te poți programa. Du-te-n mătabă și stai la coadă. Ce friiiiiiiig trăsăi, neamule. Ce groaznic fu. Apoi, plecând de la taxe, ce crezi? Mă văd cu Robert Negoiță pe stradă. Biciclea pe Mircea vodă. Și aliniați, pe stradă, erau niște cetățeni supărați pe el. Și slugile de la Primărie care-l însoțeau au zis o vorbă cu gura plină: "dacă nu făcea, de ce n-a făcut. Dacă face, de ce a făcut". Slugi, muriți! Aici am eu o filosofie. Și io suflu ACUM în ureche Păcăliciului de Negoiță. Lui Robert. că frati-su nu mai e, a falimentat cu îndârjire Dinamo.

Robert NegoitaFoto: Captura Digi 24

Robert s-a lăudat că a digitalizat sectorul 3. pardon, Universul. A dat atât de multă reclamă pe televiziuni că începeai să și crezi. sper că el nu crede. că să meargă teoria mea că-i Păcălici. Era vezi, tu, Campanie electorală. Niște vorbe umflate.

realitatea? Omul Robert a uitat că funcționarii lui sunt analfabeți digital. Orice ar spune el, orice hârtie durează o mie de ani. Funcționărimea îl sabotează? Nu cred. Atâta e ea. Atâta poate. Dacă vrei digitalizare bună, mergi din birou în birou și vorbești cu oamenii. Îi înțelegi că-s depășiți. Depășiți de toate. erau depășiți pe vremea veche, "pe hârtie", darminte acum cu digital, send și daunlaud email. Robert nu-și știe oamenii din Primărie.

Apoi, Robert nu-și cunoaște cetățenii. Blocajul cel mare la primărie vine de unde nu te aștepți. Cetățeanul trimite documente. Apoi, i se cere "identificare vizuală" și "semnătură digitală". Băi, dar de ce, pen ce? Pe nimic. Doar din obsesii IT. Orice hârtie se face la S3 cu "identificare vizuală" și "semnătură digitală". Păi, nu vreau, bă, nu am computer performant. Mă obligi tu negoiță să am VIDEO, să cumpăr computer? DA? mă discriminezi.

Omul Negoiță a digitalizat sectorul 3 fără să înțeleagă pe ce lume trăiește. Să digitalizezi fără să-nțelegi că lumea-i handicapată este un semn de păcăleală, de utopie. El însuși, pun pariu, nu știe identificare și semnătură digitale.

Și acum uite cum arată digitalizarea adevărată de la 3. REPET, mi-am luat mașină, dracu să mă ia de bou ce sunt. Nu mă pot programa online la TAXE. Sau nu găsesc PROGRAMAREA pe site. Așa că fac coadă. "Identificare vizuală" la ghișeul Sfânta Vinere.

De la frig îmi vine să fac pe mine. Jur, nu am băut nimic în dimineața asta. Deloc. Se mișcă coada. Am ocazia să-mi bag cocoșul între picioare. Nu mă pot face de râs. Nu pot pleca. Nu pot pleca. Am înaintat un pas jumătate. NUUUUU vreau să pierddddd locul. Nu pot să o iau iar mâine de la cap. Sunt al 6-lea. Deja după mine s-au așezat alți proști. Sunt patru. Și ce mă bucur. Mi-e frig. Mi-e piș. Mi-e digital. Îmi strâng cocoșul între picioare. Mai sunt 3 așezați după mine. Sunt la coadă că altfel nu se poate. Am vrut să mă programez. Au vrut să se programeze. Nu se poate online. De altfel, asta-i digitalizarea lui Păcălici de la 3. M-am înscris și am fugit în boscheți. În spate la Tribunal, în parcare.

Eu zic că-i Negoiță un Păcălici. Adică ce-i un Păcălici? O carte care face jocul Păcălici. Adică, care-i rostul lui Păcălici? E simplu. Își face jocul. Îți termină jocul. El termină jocul? Bramburește jocul. Te termină.

Cum spuneam articolul meu pleacă nu de la frigul și cocoșelul meu, nu! Pleacă de la replica unei slugi. Da, slugă! Nu-i așa: 'dacă nu făcea, de ce n-a făcut. Dacă face, de ce a făcut." Trebuie să faci lucru bun. Că altfel pute a DNA.

ADOR digitalizarea, dar să fie pentru toți cățeii. Tehnologia, digitalizarea s3 înseamnă acum cuvinte mari și goale.

Digitalizarea s3 sună ca borduriada s3.

De ce, cum să schimbi bordurile, cum zice HOTNEWS - Catiușa Ivanov?

Negoiță, orice faci, nu ne păcăli cu vorbe mari "DIGGGGGIIIITALIZARE". Fă pentru popor. Pentru cei cu cocoșelul înfrigurat. Digital înseamnă eficient. Clar. Simplu. Fără "identificat vizual"? Fără "semnătură digitalĂ". Nu te lua după IT-iștii care te fac păcălici. Jur, ieșim pentru tine în stradă dacă faci lucru pentru popor, dacă te ridică DNA-ul.

Robert a fost prezent și la un dialog în care s-a lăudat. Uite aici, pe Hotnews