VIDEO "Mrs Sri Lanka", agresată pe scenă de o fostă deținătoare a titlului pe motiv că ar fi divorțată - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1111sâmbătă 17 apr 2021

VIDEO "Mrs Sri Lanka", agresată pe scenă de o fostă deținătoare a titlului pe motiv că ar fi divorțată

de S.J. Marţi, 6 aprilie 2021, 16:17
- a A+
Imagine
Câştigătoarea celui mai mare concurs de frumuseţe din Sri Lanka a suferit răni la cap după ce o bătaie a izbucnit pe scenă, scriu BBC și News.ro.


Regina frumuseţii Pushpika De Silva a câştigat titlul "Mrs Sri Lanka" în cadrul unei ceremonii difuzate la televizor duminică. Câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019 a pus mâna pe coroana lui De Silva, pretizând că nu poate primi titlul pentru că este divorţată.Premiul i-a fost înapoiat lui Pushpika De Silva, după ce organizatorii concursului au confirmat că nu este divorţată. Juraţii au numit-o pe De Silva câştigătoare în 2021 la finala "Mrs Sri Lanka" care a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară.

Însă câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena.

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată. Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap după incident. De Silva a precizat că va acţiona în judecată pentru felul "nerezonabil şi jignitor" în care a fost tratată.

"Sunt încă o femeie nedivorţată", a scris ea. "O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!".

Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că trofeul va fi returnat marţi lui De Silva.

Citește și:


3562 de afisariHahaha
337Zdf [utilizator], Marţi, 6 aprilie 2021, 17:38
+7/9
As fi facut un scurt comentariu , intr un singur cuvant... dar cu xenofobia si rasismul din ultima vreme... las doar sa se subinteleaga ... :)
Asta cumva?
Lionheart [utilizator], Marţi, 6 aprilie 2021, 17:51
+7/9
Ce țigăneală! :))
inca 5 comentarii comenteaza