Cadrele medicale din Italia obligate să se vaccineze, prin decret al guvernului. Ce riscă dacă refuză - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683duminică 16 mai 2021

Cadrele medicale din Italia obligate să se vaccineze, prin decret al guvernului. Ce riscă dacă refuză

de R.P. Joi, 1 aprilie 2021, 13:50
- a A+
Imagine
Cadrele medicale și farmaciștii din Italia vor fi obligați să se vaccineze antiCovid, în caz contrar riscând să fie suspendați pentru restul anului, fără plata salariului, conform unei hotărâri aprobate de premierul Mario Draghi, relatează Reuters. Măsura menită să protejeze pacienții vulnerabili a generat însă controverse.


În Italia, țară care a înregistrat peste 109.000 de decese din cauza coronavirusului, există un curent împotriva vaccinării, iar recent au fost identificate mai multe focare în spitale, puse pe seama faptului că personalul medical a refuzat imunizarea.

Cu toate acestea, criticii guvernului au pus sub semnul întrebării legalitatea hotărârii de guvern, având în vedere că actul normativ discriminează obligând o anumită categorie profesională să se imunizeze.

Decretul semnat miercuri de premierul Mario Draghi stabilește că personalul din sectorul medical, inclusiv farmaciștii, trebuie să se vaccineze, precizând că cei care refuză riscă să fie suspendați pentru restul anului, fără plata salariului.

Decretul mai introduce protecția juridică a personalului care se ocupă de campania de vaccinare, măsură cerută de medici după ce colegi de-ai lor s-au trezit că sunt anchetați pentru omor în urma decesului unui bărbat din Sicilia care tocmai se vaccinase.

În jur de 10 milioane de doze au fost administrate în Italia din decembrie până acum, din care 3,1 milioane sunt persoane vârstnice care au primit ambele doze.

Italia, țară cu 60 de milioane de locuitori, a cunoscut recent o nouă creștere a numărului de cazuri Covid și a dispus prelungirea restricțiilor până la sfârșitul lunii aprilie.


9547 de afisariCe faci tu
unins [utilizator], Joi, 1 aprilie 2021, 21:38
+4/8
este o manipulare, numita "apelul la ridicol" ( Ad Ridiculum), ptr a-i discredita pe cei care au alte opinii decat a ta, ignorand faptul ca printre acesti "doctori care doar se uite dupa cum bate vantul" sunt si personalitati din domeniul medical, incontestabile, ca ex. https://evz.ro/medici-renumiti-reactioneaza-impotriva-studiilor-privind-vaccinul-covid-19-ce-ii-sperie-atat-de-tare.html?fbclid=IwAR0U3F1x4dsuarJGKuEGsrJyelGWewo8vLPar84PGh7iiuME8_2o1CdKjP8

Nu am un "studiu" dar am un caz REAL, din multe altele, care nu mai pot fi doar coincidente.

- https://www.the-sun.com/news/2606949/virginia-man-severe-rash-johnson-johnson-vaccine-reaction/

Sunt sigur ca astfel de informatii ai si tu, dar le respingi, fiind împotriva convingerilor tale.
Tot comuniști, băieți?
hic sunt leones [utilizator], Vineri, 2 aprilie 2021, 9:40
+4/6
Dar ce ar avea, dacă în urma unor analize dedicate ar arăta faptul că are imunitate naturală?
Sau cei care s-au infectat - și deci știm astăzi că nu se mai pot infecta iar - ăia de ce să se vaccineze sau testeze?
inca 21 de comentarii comenteaza