Ciolacu, despre proteste: PSD nu are nicio implicare / Lumea a ieşit în stradă din disperare, din teama că îşi vor pierde locurile de muncă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 11 apr 2021

Ciolacu, despre proteste: PSD nu are nicio implicare / Lumea a ieşit în stradă din disperare, din teama că îşi vor pierde locurile de muncă

de V.M. Marţi, 30 martie 2021, 23:02
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că oamenii au ieşit în stradă "din disperare", de teamă că îşi vor pierde locurile de muncă, el afirmând că şi-ar fi dorit ca protestatarii "să dea o lecţie usturătoare" guvernanţilor şi să respecte toate regulile sanitare - aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi cei aflaţi la putere, transmite Agerpres.


"Cred că lumea a ieşit în stradă din disperare, din teama că îşi vor pierde locurile de muncă şi cred că s-au săturat de aroganţă, tupeu şi multă minciună. De un an şi jumătate numai minciună, nicio coordonare coerentă, toate măsurile sunt luate pompieristic. Aduceţi-vă aminte de marea petrecere din Guvern, era stare de urgenţă, toţi stăteam în casă, ieri ministrul Sănătăţii, cel mai important ministru într-o pandemie, era fără mască, azi am văzut-o şi pe Turcan la fel. Nu poţi pe români să îi faci terorişti şi reprezentanţii Guvernului să nu respecte nicio regulă. (...) Toate minciunile pe care le spun au început să se întoarcă împotriva lor", a declarat Ciolacu, marţi, la România TV.

Întrebat dacă PSD are vreo implicare în protestele antirestricţii, acesta a replicat: "Categoric nu".

"Mi-aş fi dorit ca oamenii să le dea o lecţie usturătoare, să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi, nu să se enerveze, dar lumea a ieşit de disperare. E cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut România. În locul lui Iohannis aş recunoaşte ce greşeală am făcut şi ar trebui să găsească soluţii. (...) Deschid şi închid şcolile, închid magazinele la 18.00, de parcă oamenii au slugi ca ei să îi trimită la cumpărături. Aglomerezi spaţiile publice, cum a fost tâmpenia cu închisul pieţelor, apoi spui că românii sunt vinovaţi? E dreptul românilor să manifeste. Mi-aş fi dorit să respecte toate regulile. Nu are PSD nicio implicare, se ştie asta, poate o implicare o are preşedintele, care spunea că e o simplă răceală", a adăugat liderul PSD.


1432 de afisariBai, Ciolacule,
Zero_Kelvin [utilizator], Marţi, 30 martie 2021, 23:24
+12/12
Nu e zi de la Dumnezeu sa nu vii cu o gogoasa ! Ia du-te, ba, si intreaba-i pe aia, bombardierii aia burtosi, ce muncesc ! Nu ti-e ma, rusine sa-i sufli-n panze lui Simion-Kremlin ? Stiam ca voi pesedistii sunteti niste nemernici, dar nu credeam ca puteti fi chiar in halul asta ...

PS: Masurile luate de Arafatu' vostru (ca e al vostru, al PSD-ului) sunt de-a dreptul ilogice, sa nu zic cretine, dar mizeriile pe care le face AUR in toata tara n-au nicio treaba cu prostia Arafatului.
PS2: Ciolacule, retine un cuvant: DESTABILIZARE. Asta incearca Kremlinul printr-un pumn de ruble dat lui Simion. Se vede si din avion! Si sper ca si serviciile sa vada, macar acum, daca la alegeri n-au mirosit nimic !
Pffff....
Zero_Kelvin [utilizator], Marţi, 30 martie 2021, 23:32
+11/11
"De parca oamenii au slugi ca ei sa-i trimita la cumparaturi"
1. lasam deoparte dezacordul...
2. Pai,ba, ciolacule, cine avea mai ieri slugi care iti faceau TIE piata cu apa de gura si alte alea, haaaa?
Ba, taci naibii din gura ca te bati singur !
inca 8 comentarii comenteaza