Premierul Cîţu, întrebat dacă e mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii: Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipă, suntem la început - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1120sâmbătă 17 apr 2021

Premierul Cîţu, întrebat dacă e mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii: Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipă, suntem la început

de V.M. Joi, 25 martie 2021, 22:07
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîţu evită să facă aprecieri cu privire la activitatea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, el afirmând că va realiza o evaluare a activităţii membrilor cabinetului său la jumătatea anului, scrie News.ro . El susţine că în evaluarea miniştrilor va ţine de cont de obiectivele propuse şi de modul în care acestea au fost implementate.


"Evaluarea o fac la jumătatea anului. Acum nu fac nicio evaluare a niciunui ministru. Suntem o echipă, suntem într-o coaliţie. Începem să implementăm bugetul. Deci suntem la început, lucrăm împreună de puţin timp, dar evaluarea se va face la jumătatea anului în funcţie de obiective şi de cum au fost acestea implementate", a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la Digi 24, întrebat fiind cât de mulţumit este de activitatea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

El a subliniat că acum "se întâmplă" cu rapiditate lucrurile care trebuie să se întâmple la acest minister.

"Acum se întâmplă. Aşa cum am spus în şedinţa de Guvern de astăzi, au fost anunţate cele 200 de paturi în plus pe care le-am cerut, 80 deja au fost în Bucureşti. Şi vor mai apărea şi alte lucruri care vor flexibiliza sistemul sanitar, care să ne permită nouă ca în acest moment să alocăm mai multe resurse către pacienţii COVID în această perioadă", a adăugat primul ministru.
658 de afisariDigi24 au o obsesie cu Vlad Voiculescu
Kivek [utilizator], Joi, 25 martie 2021, 22:12
+3/5
ce ii roade pe astia de la Digi24 despre Vlad Voiculescu?
Ii roade
fat.cat [utilizator], Joi, 25 martie 2021, 22:25
+1/5
Pt ca din pacate sunt si ei vanduti. Semnele sunt mai subtile decat la altii, dar politica postului e totusi evidenta. Iar taticul lor se numeste pnl.
Nu exista televiziune de stiri independenta in Romania. E doar o iluzie.
inca 2 comentarii comenteaza