Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declarațiile controversate ale medicului Flavia Groșan, care a pretins că ar fi vindecat de COVID 1.000 de pacienți cu o rețetă pe care o ține secretă și i-a acuzat pe medicii din spitale că ar fi ucis pacienți punându-i pe oxigen.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gazetarul a remarcat și comentariile utilizatorilor de pe YouTube care o numeau „zeiță” și „erou”, deși Groșan nu a prezentat dovezi pentru a-și susține afirmațiile. Mai mult, doctorița va fi audiată de Colegiul medicilor.

”Ce avem aici este un Maglavit perfect (cazul ciobanului Petrache Lupu din comuna Maglavit, care a pretins că a avut mai multe viziuni divine în 1935, iar milioane de persoane au mers în pelerinaj în acel loc. La Maglavit a fost ridicată și o mănăstire, n.r.) Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare - cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon. Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor”, a declarat CTP la Digi 24.