Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărțit, presa americană susținând că cei doi au decis să pună capăt relației după patru ani.

Jennifer Lopez la NBCUniversal UpFront, purtând inelul PheresFoto: Artmark

UPDATE 22.20: Ulterior, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au negat că s-au despărțit

”Toate relatările sunt inexacte. Rezolvăm unele lucruri”, au spus Lopez, 51 de ani, și Rodriguez, 45 de ani, într-un comunicat comun.

Despărțirea s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni, potrivit unor surse citate de CNN. "Se pare că nu se vor mai împăca”, a comentat sursa citată, adăugând că în ultima vreme Rodriguez a fost văzut la evenimente publice fără logodnica sa, ceea ce ar fi atipic pentru cuplu.

Cei doi nu au putut fi contactați de CNN pentru a comenta. Pe contul său de Instagram, Jennifer Lopez publica, pe 28 februarie, o fotografie în care cei doi apar îmbrățișându-se, mesajul fiind prilejuit de ziua independenței republicii dominicane.

În cea mai recentă postare, cântăreața spune ”Găsește un motiv bun să râzi astăzi”.

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez, 51 de ani, şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, 45, s-au logodit în 2019 și au amânat nunta de două ori. Cei doi au format un cuplu începând din anul 2017. Ei s-au logodit în 2019 și ulterior au anunțat că intenționează să se căsătorească.