Navalnîi ar fi ajuns într-o colonie penitenciară situată la 100 de km de Moscova. Avocatul afirma că nu știe unde se află - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Navalnîi ar fi ajuns într-o colonie penitenciară situată la 100 de km de Moscova. Avocatul afirma că nu știe unde se află

de Redactia Duminică, 28 februarie 2021, 14:08
- a A+
Imagine
Disidentul rus Aleksei Navalnîi a ajuns într-o colonie penitenciară la circa 100 de km de Moscova, transmite duminică agenţia RIA, preluată de Reuters, citând ca sursă o comisie publică de apărare a drepturilor deţinuţilor.


Avocatul lui Navalnîi, Lonid Volkov, afirmase ceva mai devreme în reţelele sociale online că familia şi avocaţii nu au fost informaţi unde se află cel mai cunoscut oponent al preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Navalnîi a fost otrăvit în august anul trecut cu agent neurotoxic Noviciok şi după primul ajutor primit în Rusia a fost tratat într-un spital din Berlin.

În ianuarie, când a revenit la Moscova, a fost arestat direct de pe aeroport, sub acuzaţia că nu a respectat restricţiile legate de eliberarea condiţionată după o condamnare cu suspendare din 2014.

O instanţă a judecat rapid noile acuzaţii şi a stabilit că Navalnîi mai are de executat un rest de pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare, într-o colonie penintenciară. (Sursa: Agerpres)


5084 de afisariPoate ca
Kepler [utilizator], Duminică, 28 februarie 2021, 20:09
+1/1
au uitat un zero, ``circa 1000 km de Moscova", deci deja in Siberia.
comenteaza