Ministrul Educației: Vom insista ca elevii din clasele terminale să meargă la școală și în scenariul roșu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Ministrul Educației: Vom insista ca elevii din clasele terminale să meargă la școală și în scenariul roșu

de N.O. Sâmbătă, 27 februarie 2021, 21:49
- a A+
Imagine
Ministerul Educației va propune ca elevii din clasele a VIII-a și a XII-a să meargă în mod fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu, pentru că examenele naționale vor fi cu prezență fizică, relatează Mediafax.


Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, sâmbătă seara, la Realitatea Plus, că regulile de distanțare și prudența trebuie păstrate în continuare cu sfințenie în școli, însă elevii din clasele terminale trebuie să meargă fizic la cursuri.

"Pentru acele școli care vor intra în scenariul roșu și care nu vor mai permite accesul elevilor din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, vom insista, vom propune pentru cei care sunt în măsură să aprobe aceste propuneri pe care Ministerul Educației le va face, ca măcar elevii claselor a VIII-a și a XII-a să poată să meargă la școală pentru că vor avea examene naționale. Examenele naționale vor fi cu prezență fizică, deci vor trebui să fie foarte bine pregătiți", a spus Sorin Cîmpeanu.

În prezent, în cazul scenariului roșu cauzat de pandemia de COVID-19, școala se închide și toți elevii fac cursuri online.12418 afisariCred ca nu ai inteles...
expert2 [utilizator], Sâmbătă, 27 februarie 2021, 22:23
+9/33
semnificatia termenului "covidiot". Asta este un idiot care nu crede in existenta virusului sau care crede ca de vina pentru pandemie este Bill Gates, oculta mondiala si tehnologia 5G.
Si eu pe aici aiurea...
HN_Cov_2 [utilizator], Sâmbătă, 27 februarie 2021, 22:29
+7/31
Je suis covidiot. Seeing is beliving. Sper sa nu ai ocazia sa ai pe cineva cu tubul pe gat ca sa intelegi ce inseamna virusul.

Ca multi altii, tot ce vrei e sa-ti fie copilul plecat la scoala. Ce face acolo... D-zeu cu mila. Da' mana pe o carte sa-ti ajuti copilul nu ai pune. Asta e situatia. Cade pe parinti sa suplineasca niste lipsuri in perioada asta... as spune ca e o binecuvantare sa imparti cu propriul copil mai mult timp, dar nu... sa fie plecat dom'le. Daca e posibil sa fie cat mai mult timp plecat de acasa si cand e acasa sa fie in fata televizorului sau calculatorului ar fi perfect.... sa nu va mai streseze deloc.

Ma uitam la US Open si vedeam cum s-a oprit meciul lui Djokovic la 11:30 pm ora locala pentru ca lumea sa paraseasca sala intrucat la miezul noptii incepea lockdown-ul in provincia Victoria. Pentru ce ? Pentru 10 cazuri. Probabil australienii sunt cei mai tampiti dintre toti...

Asta se intampla cand urmaresti un singur post de televiziune si esti complet spalat pe creier ... you get tunnel vision.

Mai pune mana pe o carte, invata ce e empatia si intelege ca nu tot ce se intampla trebuie sa-ti pice tie bine. Mai traiesc si altii pe langa tine tinere Cioran.

Acum pune mana pe google si descifreaza mesajul meu. You might learn something.
inca 55 de comentarii comenteaza