Șefa TVR solicită Guvernului OUG pentru limitarea activității Televiziunii Române pentru că banii alocați ar fi insuficienți - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570miercuri 20 oct 2021

Șefa TVR solicită Guvernului OUG pentru limitarea activității Televiziunii Române pentru că banii alocați ar fi insuficienți

de F.B. Vineri, 26 februarie 2021, 16:46
- a A+
Imagine
Banii primiți de Televiziunea Română prin bugetul 2021 ar fi insuficienți, conform declarațiilor șefei TVR, Doina Gradea. Prin urmare, a cerut Guvernului să dea o Ordonanță de Urgență prin care activitatea instituției să fie limitată. Ea a făcut declarațiile la Comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament.


"Nu asigurăm nici măcar plata utilităților. Am solicitat să fie asigurate sumele măcar pentru funcționare, urmând ca limitările de activitate să fie asumare de către Guvern, printr-o OUG care poate să impună inclusiv restructurări la televiziunea publică pentru că noi nu avem cum să ne limităm singuri activitatea. După dezbateri cu reprezentanții Ministerului Finanțelor am primit o alocare de 360 milioane, total insuficientă pentru funcționare. Difuzarea programelor și Societatea Națională de Radiocomunicații depășesc cu mult acest nivel. Solicităm asumarea Guvernului pe o eventuală limitare a activității Televiziunii Române", spus Doina Gradea.

Bugetul a fost adoptat în varianta propusă de Guvern.

Conform proiectului de buget, TVR primește de la bugetul de stat 360 milioane lei, cu 4,19% mai mult decât execuția pe 2020.


8082 de afisariLOL
loveparade [utilizator], Vineri, 26 februarie 2021, 17:09
+19/19
deci ia mai mult decat anul trecut dar nu isi poate plati utilitatile.
sa ia de la creatorii de rating cristache, cristoiu, dinescu sa
CapDePorc
JustinCase [utilizator], Vineri, 26 februarie 2021, 17:07
+14/16
Incercati sa dati afara secreara lu Scarbu, propagandistul cu botul imblanit al lui Felix si Mircea care se face ca lucreaza la un pui.
Ia vezi acum, sunt suficienti banii?
inca 3 comentarii comenteaza