Un veteran de 91 de ani s-a vaccinat anti-Covid. Precedentul vaccin, contra variolei, făcut în 1936 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845vineri 26 feb 2021

Un veteran de 91 de ani s-a vaccinat anti-Covid. Precedentul vaccin, contra variolei, făcut în 1936

de I.B. Marţi, 23 februarie 2021, 22:43
- a A+
Imagine
Un veteran de război, în vârstă de 91 de ani s-a vaccinat anti-Covid la un spital din Cluj-Napoca. El le-a povestit cadrelor medicale că ultima dată s-a vaccinat contra variolei în urmă cu 85 de ani, potrivit Mediafax.


Sabin Husariu are 91 de ani și este veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala "Avram Iancu" Cluj. Veteranul s-a vaccinat la centrul de vaccinare amenajat la Spitalul Clinic Militar de Urgență "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca. El le-a povestit cadrelor medicale că ultima dată s-a vaccinat contra variolei în anul 1936.

"Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani. Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei", au povestit, pe Facebook, reprezentanții spitalului clujean.

Sabin Husariu le-a mai spus cadrelor medicale că a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.


1520 de afisariLa variola nu aveai de ales
matali [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 23:15
+2/8
Sa le explice nebunilor din ziua de azi care sunt antivaccinisti ca pe vremea aia cand nu exista teoria conspiratiei , toti faceau vaccinul antivariola, fara sa comenteze pentru ca erai obligat si nimeni nu se ingrijora ca le implanteaza cipuri sau ca vor sa ii omoare cineva si nimeni nu a patit nimic si populatia globului a crescut vertiginos. Asa se intampla cand din cauza tehnologiei si faptului ca oamenii au mai putine griji , se produce o involutie umana.
////
GemstonePig [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 23:21
+1/9
este nascut in 1930, in 1945 la terminarea razboiului vaea 15 ani. Ce fel de veteran de razboi este? Inteleg ca este necesar sa avem povesti mobilizatoare dar nici chiar asa
inca 6 comentarii comenteaza