​​Când faimosul fotograf de modă american Bill Cunningham a spus că "Moda este armura pentru a supraviețui realității de zi cu zi", cu siguranță nu avea în gând contextul social actual. Dar dacă ne gândim la ultimul an, am avut cel puțin un moment în care ne-am găsit bucuria într-o achizitie online, într-o zi când am văzut o rochie, o geantă sau o pereche de pantofi de designer, un must-have item.

Primăvară 2021: tendințe în modă și lifestyleFoto: BestSecret

Iar bucuria este înzecită atunci când știi că ai cumpărat ceva special, o haină unică, inedită, la care nu are acces oricine.

Te invităm să descoperi BestSecret!

BestSecret este cea mai exclusivistă și bine păstrată comunitate de shopping din Europa, intrată de curând și pe piața din România.

BestSecret este o comunitate specială! Este un singur magazin online care are tot ce vrei în materie de moda, totul pentru a-ți face viața mai frumoasă și mai colorată. BestSecret reunește peste 3.000 de branduri de top, designeri și creații inedite și în același timp, are cele mai bune prețuri! Exact, CELE MAI BUNE PREȚURI!

Să intri pe BestSecret e că și cum te-ai duce la shopping în Milano! Doar că faci acest lucru din confortul de acasă, fără să te grăbească nimeni, fără restricții, fără mască și eventual cu un pahar de prosecco alături!

Poate te întrebi acum unde e exclusivitatea BestSecret?

Dacă pentru Milano îți trebuie un bilet de avion pentru a ajunge în orașul celor care iubesc cumpărăturile, în comunitatea BestSecret ai acces exclusiv pe baza unei invitații. Asta înseamnă că doar dacă ai primit codul de acces unic, îți poți face cont și ai acces la +3000 de branduri pentru femei, bărbați și copii, dar și produse pentru casă. BestSecret are și un best-part: toate produsele au reduceri. Unele de până la 80%!

Constant sunt adăugate produse noi, așa că nu te vei plictisi niciodată. E ca un magazin care își schimbă mereu produsele. Mereu altele, mereu ceva nou, mereu ceva interesant, drăguț și util care îți va însenina ziua și casa.

Azi e ziua ta norocoasă, când te invitam la noi acasă!

Chiar acum, aici, ai privilegiul să primești o invitație pentru a accesa BestSecret. Solicită aici acest cod și sesiunea de shopping poate începe!

Primăvara plutește în aer! Și în casă!

În ultimul an am petrecut mult timp în interiorul casei, așa că nu e de mirare că ne-am îndreptat atenția spre confort, spre reimaginarea spațiului, astfel încât acasă să poți să lucrezi că și cum ai fi la birou, să poți să ai ședințe de lucru cu colegii pe Zoom, să poți să înveți de la distanță și să ai timp eventual să faci și puțin sport.

Și cum primăvara ne bate la ușă, îți propunem să intri pe BestSecret și să aduci un vibe nou, colorat, bun, pozitiv la tine acasă, cu obiectele decorative preferate. Mai multă lumină caldă, pete de culoare, poate și un strop de galben combinat cu gri, așa cum sunt cele două culori ale anului 2021 desemnate de Institutul Pantone.

Te întrebi ce se mai poartă în 2021?

Iată 3 piese vestimentare în care merită să investești oricând, pentru că le poți purta în foarte multe situații. Din fericire, pe BestSecret vei găsi suficiente modele, culori și materiale astfel încât să ai de unde alege un produs de o calitate bună, la un preț avantajos.

Blazerul, sau sacoul fie el supradimensionat, o piesa timeless, extrem de versatila și utilă atât la o simplă plimbare prin parc alături de o pereche de blugi cât și la birou, alături de o pereche de pantaloni din același material.

Fusta Mini din piele pe care o poți purta atât cu un pulover oversize din lână sau cașmir și un colier statement, dar și cu o cămașă din mătase atunci când temperaturile sunt mai prietenoase!

Asortează o Geanta XL în care poți să pui tot ce ai nevoie, nu doar portofelul și telefonul, cum e cazul genților mini. Intră pe BestSecret și alege exact culoarea și modelul care îți place. Colecțiile Max Mara, Balmain, Michael Kors, Armani + alte 3.000 de branduri te așteaptă să le descoperi. Solicită acum codul pentru a intra în lumea exclusivă BestSecret și shoppingul de primăvară poate începe!

Nu păstra BestSecret doar pentru tine!

Împarte cel mai bun secret și cu bărbatul din viața ta. Vei descoperi în comunitatea exclusivistă BestSecret cele mai în voga haine pentru iubitul tău. Hainele din piele, piesele vestimentare în nuanțe de bej și alb sau cele puternic colorate se regăsesc și în propunerile designerilor pentru bărbați în sezonul 2021, așa că va fi ușor să vă asortați și să fiți cuplul perfect!

Cele mai faine haine cu până la 80% reducere!

Toate sunt într-un singur loc: BestSecret. Azi poți sa ai acces la cea mai exclusivă comunitate de fashion din Europa. Avem un număr limitat de invitații personale disponibile. Odată ce ai devenit membră te vei bucura de o experiență ușoară și simplă de cumpărături online!

Pentru a deveni membru al clubului BestSecret, înregistrează-te aici, folosind invitația. Alege lucrurile care îți plac și după finalizarea achiziției, comandă vă fi trimisă direct acasă. Dacă ceva nu se potrivește, nu-ți face griji: BestSecret vă oferă o returnare gratuită!

Încă nu ai invitație personală? Folosește acest link pentru a accesa codul tău unic!