Manager "Marius Nasta": Unitatea mobilă funcționează deocamdată fără pacienți, după incidentul de duminică seară - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Manager "Marius Nasta": Unitatea mobilă funcționează deocamdată fără pacienți, după incidentul de duminică seară

de N.O. Luni, 22 februarie 2021, 22:26
- a A+
Imagine
Managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", dr. Beatrice Mahler, spune că, după incidentul produs la unitatea de terapie intensivă mobilă, aceasta funcționează, deocamdată, fără pacienți, relatează Mediafax.


Beatrice Mahler a declarat, luni seara, la Digi 24, că unitatea mobilă la care a avut loc incidentul de duminică noaptea funcționează, deocamdată, fără pacienți, pentru a se supraveghea ce se întâmplă.

"În acest moment unitatea mobilă funcționează fără pacienți. O mașină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente și o să vedem mâine (marți – n.r.), din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere", a spus managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".


În interior se aflau șapte pacienți cu forme severe ale Covid-19, ventilați non-invaziv. Pacienții nu au fost în pericol și ulterior au fost mutați în secții ale spitalului, a precizat conducerea Institutului Marius Nasta.

Unitatea mobilă a fost adusă la Marius Nasta în luna octombrie, iar săptămâna trecută a fost închisă pentru verificări.

Citește și :

Povestea TIR-urilor transformate în unități mobile de Terapie Intensivă: Cumpărate de ISU, Fundația SMURD și Mereu Aproape în primele luni ale pandemiei, unele au ajuns rapid la reparat sau au devenit inutilizabile după ce a plouat

De ce cei 7 pacienți COVID erau tratați în unitatea mobilă din curtea Institutului Marius Nasta și nu în spital, unde existau locuri libere / Beatrice Mahler: Nu am date despre cauza incidentului, e de competența ISU


1360 de afisariAsta-i ca libraria care functioneaza fara carti :)
CezarN [utilizator], Luni, 22 februarie 2021, 23:15
+1/3
Asa-i si spitalul care functioneaza fara pacienti!
Important e ca "functioneaza".
clint [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 0:17
0/2
Adica toaca niste bani de la buget.
Cred ca in limbajul lor de bugetari, a "functiona" inseamna ca cei cu functii mai ales isi iau banii cu varf si indesat.
inca 1 comentariu comenteaza