Mesut Ozil i-a supărat iar pe nemți: A cântat imnul Turciei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845vineri 26 feb 2021

Mesut Ozil i-a supărat iar pe nemți: A cântat imnul Turciei

de A.I. Luni, 22 februarie 2021, 17:34
- a A+
Imagine
Mijlocaşul Mesut Ozil şi-a propus să înceapă o viaţă nouă şi după ce nu a mai fost folosit la Arsenal a plecat la Fenerbahce Istanbul. Iar în Turcia, la meciul cu Goztepe, el a intonat imnul turc, deşi niciodată nu a cântat imnul Germaniei la partidele naţionalei.


"Ozil nu prea era cunoscut ca un mare cântăreţ. Dimpotrivă: mereu a fost tăcut când a fost vorba de imnul naţional. Când ceilalţi cântau, gura lui rămânea mereu închisă. Până acum!", scrie cotidianul Bild .

Potrivit Marca, nemţii nu îi iartă lui Ozil declaraţiile din ziua prezentării de la Fenerbahce, când a spus că nu va mai juca în campionatul german şi nici pentru Germania. "Când aleg un drum, niciodată nu mă uit înapoi", a spus Ozil .

Ozil a jucat 92 de mecuri pentru naţionala Germaniei şi a marcat 23 de goluri , fiind campion mondial în 2014 .

Născut în Germania din familie de origine turcă, Ozil s-a retras din naţionala Germaniei în 2018, după ce s-a iscat un scandal în urma publicării unei fotografii în care apare alături de preşedintele turc Recep Tayyp Erdogan .

El a acuzat federaţia germană de tratament rasist şi de faptul că nu l-a apărat în acest scandal.

Özil, care s-a transferat la Fenerbahçe pentru trei sezoane, câştigă 75.000 de euro pe săptămână, adică 4 milioane de euro pe an până în 2024 , informează News.ro.


3760 de afisarite cred
sitizan [utilizator], Luni, 22 februarie 2021, 17:46
+9/11
La banii astia canti si imnul Patagoniei...iti vine si vocea, la comanda.
Cine are ochi sa vada,urechi sa auda si minte...
unu_din_Romania [utilizator], Luni, 22 februarie 2021, 18:34
+8/14
...sa priceapa

Din pacate asta arata din plin naivitatea politicii Germaniei legate de imigranti: ca pot fi integrati, indiferent cine sunt. Cu prima ocazie, vor intoarce spatele.
Problema e ca aceeasi politica a fost impusa la nivel UE.
inca 5 comentarii comenteaza