Marcel Ciolacu: Îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu, dar şi organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Marcel Ciolacu: Îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu, dar şi organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea

de V.M. Duminică, 21 februarie 2021, 21:52
- a A+
Imagine
Liderul social-democraților Marcel Ciolacu spune că PSD nu a dorit să "alimenteze" nemulţumirea minerilor din Valea Jiului care nu şi-au primit salariile şi că nu doreşte să "alimenteze un necaz" al oamenilor. În acest context, el a explicat ce îşi doreşte el de la PSD, menţionând printre altele "bunul simţ" al lui Ion Iliescu şi organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea, relatează News.ro .


"Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană", a afirmat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

El a explicat care este motivul pentru care social-democraţii nu au procedat ca alţi politicieni care au mers în mijlocul minerilor, care protestează la suprafaţă la sediul exploatării miniere de la Lupeni.

"Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să foloseşti un necaz al oamenilor, trebuie să ieşi să spui adevărul", a mai declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat consideră că soluţia pentru problemele minerilor nu este ca aceştia să se deplaseze la Bucureşti.


10718 afisariAsta e Ciolacu, asta e PSD
Alex_capsunar [utilizator], Duminică, 21 februarie 2021, 22:04
+49/53
Ciolacu spune negru pe alb: se considera un continuator al lui Iliescu (tradator de neam si de tara), al lui Nastase (ipocrit si corupt dovedit - puscarias), al lui Ponta (monument al minciunii si al nesimtirii), al lui Dragnea (corupt dovedit si puscarias). A uitat sa se declare si un demn urmas al Vioricai Dancila (monument al prostiei) si le avea pe toate!!
Imi...
ElDiablo [utilizator], Duminică, 21 februarie 2021, 22:11
+42/46
...vine sa vomit. Toti cei aminti de tovarasul Ciolacu n-au facut decat sa distruga Romania.
inca 38 de comentarii comenteaza