Brazilienii au acum un loc în care să-și verse furia și frustrările. Într-un „Rage Room" deschis recent, ei pot lovi, cu ciocane, televizoare, computere și imprimante vechi.

Rage Room BraziliaFoto: Captura YouTube

Într-un depozit de la periferia orașului Sao Paulo, oamenii pot arunca cu ciocane uriașe în televizoare, computere și imprimante vechi, pot demola mașini și sparge sticlă, relatează Reuters și Mediafax.

Vanderlei Rodrigues, în vârstă de 42 de ani, care a deschis afacerea în urmă cu o lună în Cidade Tiradentes, a declarat că are un număr destul de mare de clienți care doresc să se descarce, în special în timpul pandemiei.

„Cred că a fost cel mai bun moment pentru a deschide acest loc, din cauza emoțiilor prin care trec acum oamenii, de anxietate și stres”, a spus Vanderlei Rodrigues.

Experiența în „Rage Room” costă 4,64 dolari.

Dotați cu echipament și căști de protecție, participanții pot scrie pe pereți problemele care îi deranjează, precum: „foști iubiți, „foști soți”, „corupție” și „muncă”. Aceste cuvinte devin apoi ținta furiei lor.

Alexandre de Carvalho, în vârstă de 40 de ani, care lucrează în publicitate și conduce două ore pentru a ajunge sau a se întoarce de la serviciu, a spus că, fiind îngrijorat de sănătate din cauza pandemiei, „este minunat să vii aici și să eliberezi niște sentimente”.

Pentru Luciana Holanda, în vârstă de 35 de ani, mamă șomeră a două fiice, experiența este prilej de a descărca frustrarea în „Rage Room”: „Cu tot acest stres acumulat, să fii mamă, să ai copii și să nu poți lucra ... este foarte bine să poți elibera ceva stres și să te descarci. Nu am de gând să-mi vărs frustrările asupra fiicelor mele, așa că prefer să sparg lucrurile aici, îmi place”.