Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West (presă) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD vineri 26 feb 2021

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West (presă)

de V.M. Sâmbătă, 20 februarie 2021, 1:16
- a A+
Imagine
Starul american de reality-show Kim Kardashian a cerut oficial, vineri, divorțul de soțul său, rapperul și antreprenorul Kanye West, potrivit mass-mediei americane, după săptămâni de speculații privind o posibilă separare, relatează AFP.


Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West, potrivit site-ului TMZ.com, specializat în informații despre celebrități.

Și revista Variety a relatat, citând o sursă judiciară, că actele de divorț au fost depuse la tribunal vineri.

Luna trecută, revista People scria că Kim Kardashian ar fi angajat-o deja pe Laura Wasser, o cunoscută avocată de partaj care în trecut a lucrat pentru vedete ca Angelina Jolie și Christina Aguilera.

Wasser a reprezentat-o pe Kim și când aceasta a divorțat de fostul jucător NBA Kris Humphries după doar 72 de zile de mariaj.
Kanye și Kim, căsătoriți de aproape șapte ani, s-au lovit de mai multe greutăți în ultimii ani.

În luna iulie a anului trecut Kanye a scris pe Twitter că se gândește să divorțeze de Kim încă din 2018 când aceasta a început să colaboreze cu rapperul Meek Mill pentru reformarea sistemului de justiție penală.

"Am încercat să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek la [hotelul] Waldorf pentru "reforma penitenciarelor"", a scris Kanye West pe Twitter, ștergând însă postarea la scurt timp.

El a postat de asemenea o serie de mesaje criptice care sugerau că soția sa ar fi încercat să îl interneze într-un spital de psihiatrie.

La scurt timp după acestea, Kim a vorbit pentru prima dată în public despre "bipolaritatea" soțului ei, cerând "compasiune și empatie" .

Kanye a petrecut o bună parte a anului trecut încercând să candideze ca independent la președinția SUA, remarcându-se prin apariții publice și postări pe Twitter tot mai bizare.5856 de afisariHonest?
John M. [utilizator], Sâmbătă, 20 februarie 2021, 12:41
+3/3
Who cares?!
comenteaza