Turcan: Noul soft care va fi folosit în procesul de evaluare a dosarelor de pensii a fost testat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Turcan: Noul soft care va fi folosit în procesul de evaluare a dosarelor de pensii a fost testat

de I.B. Joi, 18 februarie 2021, 20:16
- a A+
Imagine
Noul soft care va fi folosit în procesul de evaluare a dosarelor de pensii din sistemul public a fost testat joi, la Casa Județeană de Pensii Tulcea, anunță ministrul Muncii Raluca Turcan pe Facebook, potrivit Mediafax.

"De săptămâna viitoare, vom prezenta acest soft tuturor caselor teritoriale de pensii, care vor evalua astfel: 250 000 de dosare ale agricultorilor, care sunt în format letric (dosar cu șină); 1 300 000 de dosare într-un format mai ușor de accesat; 3 400 000 de dosare într-un format intermediar care va fi modernizat.


La AJPIS Tulcea, am discutat cu inspectorii sociali și cu reprezentanții AJOFM despre situația persoanelor vulnerabile identificate în cadrul campaniei pe care o avem în derulare, dar și despre modul în care se realizează consilierea celor care pot intra pe piața muncii. Astfel, persoanele cu o educație sub nivelul a opt clase sunt îndreptate către programe de tipul "a doua șansă", iar cele care pot avea acces la calificare sunt îndrumate să acceseze cursuri în acord cu cererea de pe piața locală a muncii.

Până în momentul de față, la nivel național au primit repartiții de angajare 10% dintre persoanele consiliate, adică 3000 din totalul de aproximativ 30 000.

Sperăm ca la finalul acestei campanii, în cadrul căreia vom evalua 170 000 de titulari de ajutor social și 413 000 beneficiari reali, să creștem rata de ocupare și integrarea acestor persoane pe piața muncii", a scis ministrul.1725 de afisariPensia = Nr puncte x Valoare punct pensie ! !
iondero [utilizator], Joi, 18 februarie 2021, 20:54
0/0
Pensiile colosale
Tot din pix.... sunt Speciale ?
Da , din pix a-ti scris o lege
Nici dracu sa n-o deslege
Astazi fara de rusine ,
Spui ca-mi maresti pensia mie ?
Multumesc nu vreau cucoana
Ce mi-ati luat n-a fost pomana !
Eu vreau ce mi se cuvine
Dupa atatia ani de zile
Ia creionul socoteste
Si la cat am cotizat ceva puncte am adunat
Acum , imi vreau dreptul castigat !
Nici mai mult nici mai putin
Nu da la unu cu caru si la altu cu paharu !
Fa masura cuvenita sa ia toti
Doar cat merita !
comenteaza