Demi Lovato a dezvăluit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după o supradoză de droguri din 2018 și că a fost la câteva minute distanță de moarte, relatează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cântăreața americană în vârstă de 28 de ani a declarat într-un trailer „Dancing With the Devil”, o viitoare serie Youtube despre viața sa, că:

„Doctorii mi-au spus că mai aveam între 5 și 10 minute [până să mor]”.

Aceasta le-a relatat reporterilor că a rămas cu „leziuni cerebrale și încă le resimt efectele”. Fosta actriță a dezvăluit că are vederea încețoșată, motiv pentru care nu poate să conducă și are dificultăți cu cititul.

Cântăreața a fost spitalizată în iulie 2018 după ce a fost găsită inconștientă la locuința sa din Los Angeles la o lună după ce aceasta dezvăluise că începuse să consume din nou substanțe după o pauză de șase ani.

„Am avut o grămadă de vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață”, a mai afirmat aceasta în trailerul pentru seria Youtube.

„Nu conduc o mașină fiindcă am puncte moarte în vedere”, le-a relatat aceasta reporterilor, adăugând că „pentru o perioadă îndelungată am avut dificultăți cu cititul (...) fiindcă vederea mea a fost atât de încețoșată”.

Aceasta a afirmat că speră ca noua serie Youtube despre viața sa „să ajute oamenii care se aflau pe aceeași cale ca mine. Am vrut să lămuresc lucrurile și am vrut să le dezvălui în întregime fanilor mei”.