Pompierii din Vaslui au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, în interior fiind puternic miros de gaz / O femeie de 31 de ani şi fiica ei de 4 ani nu au putut fi salvate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Pompierii din Vaslui au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, în interior fiind puternic miros de gaz / O femeie de 31 de ani şi fiica ei de 4 ani nu au putut fi salvate

de DP Duminică, 14 februarie 2021, 7:48
- a A+
Imagine
Pompierii din Vaslui au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament unde nu răspundea nimeni, în interior fiind puternic miros de gaz. O femeie de 31 de ani şi fiica ei de 4 ani, găsite în stare de inconştienţă, nu au putut fi salvate, scrie news.ro. "La sosirea echipajului de intervenţie, din apartament a fost perceput un miros înţepător se gaz. După deblocarea uşii, în locuinţă au fost găsite două persoane în stare de inconştienţă. Membrii echipajului, toţi cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanţe", a transmis ISU VAslui.


La faţa locului au fost deplasate două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare.

"Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani şi o fetiţă în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate", a mai precizat ISU Vaslui.

Cele două victime erau mamă şi fiică, iar cercetarea a fost preluată de către poliţişti şi procurori.


3096 de afisariNiciun comentariu
comenteaza