Ciolacu: Vom depune moţiune de cenzură. Vom încerca să creionăm o majoritate să răsturnăm acest Guvern - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Ciolacu: Vom depune moţiune de cenzură. Vom încerca să creionăm o majoritate să răsturnăm acest Guvern

de V.M. Joi, 11 februarie 2021, 20:49
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară, la Antena 3, că social-democraţii vor depune în Parlament, în actuala sesiune parlamentară, o moţiune de cenzură şi vor încerca să "creioneze" o majoritate pentru a răsturna actualul Guvern.


"Avem această obligaţie din votul românilor. Votul românilor a fost foarte clar că PSD trebuie să desemneze prim ministrul, am câştigat alegerile la o diferenţă de 5 procente. Până se va creiona o altă majoritate în Parlament o să funcţioneze actualul Guvern. Începem cu prima moţiune simplă, de bun-simţ şi necesară, împotriva ministrului Sănătăţii, şi în această sesiune vom veni şi cu moţiunea de cenzură şi vom încerca să creionăm o majoritate să răsturnăm acest Guvern", a spus Ciolacu, potrivit Agerpres.

El a adăugat că cei care sunt acum la Palatul Victoria "nu se pricep să guverneze".

"Nu au specialişti, nu ştiu să gestioneze pandemia, nu au avut capacitatea de a crea un parteneriat între ei şi populaţie. Pentru ca populaţia să aibă încredere, acest parteneriat îl câştigi prin specialişti. Noi, când am văzut că este pandemie, primii oameni pe care i-am abordat de a veni în Parlamentul României au fost domnii Streinu Cercel şi Rafila, cei mai buni specialişti în domeniu", a afirmat Ciolacu.


2580 de afisariPresiuni de la baroni ca raman fara bani
Joe1 [utilizator], Joi, 11 februarie 2021, 21:01
+18/22
Cand vad ca se taie ventuzele la banii publici vor inapoi la putere ca fara furat ce se fac ei.
////
GemstonePig [utilizator], Joi, 11 februarie 2021, 21:08
+17/21
4 ani de zile tot asa va latra pe langa garduri.
inca 8 comentarii comenteaza