Neagu Djuvara, principesa Elisabeta, Constantin Poroineanu, Florence Baker sau oameni cu totul necunoscuti se intalnesc in necugetate, nabadaioase, tradate sau interzise pagini de viata de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX.

nepovestitele-iubiri-7-minibiografii-sentimentaleFoto: Hotnews

Numar limitat de exemplare cu autograful autoarei!

Cititorul ii insoteste la Nisa, la Londra, la Paris, la Sulina, in Basarabia sau intr-un satuc din Lombardia, starnit de curiozitatea intensei lor trairi erotice. Fiecare poveste se destainuie mereu dintr-un alt unghi decat cel indeobste acceptat de istoria oficiala. Inspirate din biografii, marturii si situatii reale, cele sapte povestiri de dragoste construiesc un univers al iubirii dincolo de spatiu si timp, in sapte tablouri din galeria afectiva a unei lumi de mult pierdute.

Tatiana Niculescu este scriitoarea care a introdus in literatura romana contemporana genul biografiei. A publicat la Editura Humanitas: Seducatorul domn Nae. Viata lui Nae Ionescu (bestseller Humanitas, 2020); Regele si Duduia. Carol II si Elena Lupescu dincolo de barfe si clisee (bestseller Humanitas, 2019); Ei ma considera facator de minuni. Viata lui Arsenie Boca (Humanitas, 2018); Mistica rugaciunii si a revolverului. Viata lui Corneliu Zelea Codreanu (bestseller Humanitas, 2017); Mihai I, ultimul rege al romanilor (Humanitas, 2016, 2020); Regina Maria. Ultima dorinta (Humanitas, 2015, 2016, 2018, 2020). A debutat in literatura cu romanul Spovedanie la Tanacu (Humanitas, 2006), urmat de Noptile Patriarhului, Povestea domnitei Marina si a basarabeanului necunoscut, Taierea fecioarelor. A coordonat volumele colective Iubirea din oglinda. Despre sex si identitate (Humanitas, 2017) si Cartea intamplarilor. Mistere, ciudatenii, uimiri (Humanitas, 2019) si a ingrijit volumul Maria, regina Romaniei, Ganduri pentru vremuri grele (Humanitas, 2020).