Nu este clipă, zi, pardon, săptămână, în care să nu numărăm înc-o mare prostie. Să nu uităm turnătoarea de la Securitate pe care Năsui și-o dorea ca pe sfintele moaște la Economie. Năsui a insistat până-n pânzele albe pentru nefericita lui. Nici astăzi, sărmanul, n-a înțeles ce-a greșit. Uite-l acum pe Novak de la Sport cum se dă cu capul de pereții propriei prostii. De un timp, săracu’, se chinuie să fure cu acte-n regulă stadionul rugbystilor de la Arcul de triumf. Bă, da se chinuie rău.

HotNews.roFoto: Hotnews

N-ai spune că velocipistul poate scoate ochiul la rugbist. Omul Novak s-a urcat ca ministrul în copac și uite-l acum cum cucurigește.

Fapte.

Guvernul a refăcut stadionul rugby-ului românesc de la Arcul de Triumf-București. Pe BAZĂ DE CONTRACT în care se stipulează: stadionul se revovează, apoi se va întoarce Rugbyului.

Motivul? Ro trebuia să organizeze Campionatul European de Fotbal. Stadionul rugbiștilor a fost ales ca ușor de reamenajat și gata-n timp pentru Campionatul din 2020. Stadionul n-a fost gata la timp. Că-i România. Și cum România e plină de surprize, uite România fu salvată de sora ei, Pandemia. Nu s-a mai ținut Campionatul european, ci s-a ținut pandemia mondială.

Stadionul a fost gata totuși după vreun an. În 2021, în stil romănesc, s-a serbat Retardarea. Serbarea s-a făcut cu fast ca la moaștele lui Ștefan cel Mare.

A doua zi după șampanie cu mititei, văzând frumusețe de stadion, Novak, și ciclist și ministru al Sporturilor, ce-a zis: îmi place stadionul, hai să mi-l fac Complex. Și cum un Complex sportiv presupune dotări adevărate, iar Stadionul nu le are, Novak le inventează pe hârtie.

Și apoi gata a cotcodăcit: dau eu o hotărâre ca noul Complex să fie al Ministerului. Uite aici documentele Complexului Novak. Deci, se încalcă acordul-contractul inițial: se renovează stadionul, este returnat rugbyului.

Băi, unde ți-e pedala? Stadionul este de peste o sută de ani al Rugby-ului.

Din nobil velocipist, Novak devine un tupeiaș, dând drumul invențiilor, enormităților, adică unei propuneri de hotărâre supusă dezbaterii publice, apoi comunicatelor de presă prin care acuză conspirații, interese.

Hai să-i batem obrazul la ministru!

Băi, Novake, dă înapoi, ca om, ca om care pedalează, care luptă pentru fiecare mm, cm, metru, kilometru. Nu lua acestor suflete nobile tot ce au. Rugbyul trăiește în România ca săracul. Cu vise. Cu visuri. Cu zmee. Cu fluturi în stomac. Cu istorie. Ioc bani. Ca și velocipedia asta a ta, Novake! Dă înapoi, nu fura de la rugbiști, fură, bă, de la fotbaliști, dacă tot vrei să furi. Hai, te rog, fură de la fotbaliști.

Dar nu de la Rapid că te halesc. Sunt Rapidist! Fură de la Steaua! Ia de la Steaua. E gata stadionul. Ia-l pe ăla, complexe Novak! Ia să văd poți să te iei de Steaua, de Ghencea sfântă?

P.S.: Acest articol nu apară mafiile. Nu știu mafia Rugbyului. Ministerul Sporturilor are un contract pentru renovarea Stadionului si restituirea lui Rugbyului. Atât. Acel contract trebuie respectat. Dacă mafia Rugbyului vrea să miște apoi ceva ilegal, MTS trebuie sa puna DNA-ul pe ea. Atât.