De ce nu se joaca nimeni cu mine? Ajuta-ti copilul sa-si faca prieteni - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021
​Ghid practic

De ce nu se joaca nimeni cu mine? Ajuta-ti copilul sa-si faca prieteni

de A.V. Luni, 8 februarie 2021, 10:26
- a A+
Imagine
Observi cum copilul tau este adesea exclus din grupul de joaca? Il vezi cum ramane pe dinafara atunci cand se aleg echipele sau afli ca-si petrece pauzele singur? Toate acestea se pot schimba, cu ajutorul tau si al planului Joaca-te mai bine . Deschizand aceasta carte si folosind-o impreuna cu copilul tau, il vei invata cum sa-si constientizeze emotiile, cum sa citeasca indiciile sociale, cum sa initieze si sa continue o conversatie, cum sa se comporte la joaca, cum sa coopereze si sa colaboreze cu ceilalti.


Veti gasi impreuna in aceste pagini o strategie clara, usor de aplicat, impartita in pasi mici, cuantificabili, asupra carora puteti reveni ori de cate ori este nevoie. Prin numeroasele sale exemple si exercitii, aceasta carte ii va ajuta pe copii, dar si pe cei mai mari, sa-si faca prieteni si sa se bucure de o viata sociala activa.


Caroline Maguire , specialist in educatie si dezvoltarea copiilor, coach, si trainer, a fondat Social Emotional Learning, o metoda destinata invatarii abilitatilor sociale.

Teresa Barker este jurnalist, co-autoare a mai multor carti de parenting, printre care Educatie fara constrangeri si E baiat!8958 de afisariCopii sunt copii!
Vigilentanonstop [utilizator], Sâmbătă, 6 martie 2021, 16:28
-1/1
Nu exista excludere din spatiu de joaca. Fiecare copil este unic si acest lucru ii dezvaluie identitatea de mai tarziu! Depinde de parinti sa inteleaga si sa accepte si copii mai maturi ca ei!
comenteaza