Raed Arafat: În vara târzie din acest an vom începe să vedem un debut de normalizare a vieții - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Raed Arafat: În vara târzie din acest an vom începe să vedem un debut de normalizare a vieții

de I.B. Joi, 4 februarie 2021, 21:35
- a A+
Imagine
Raed Arafat consideră că viețile noastre vor cunoaște un început de normalizare în vara târzie a acestui an, către toamnă. Asta dacă nu apare vreo tulpină a coronavirusului care nu răspunde la vaccin, potrivit Mediafax.


Întrebat, joi seara, la "Marius Tucă Show" de la Aleph News, ce îi spune intuiția în privința revenirii în România la o viață "cât de cât normală", Raed Arafat a răspuns: "Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an către toamnă o să începem să vedem o începere a normalizării vieții noastre. În speranța că nu apare o tulpină care nu răspunde la vaccin".

În ce privește scăderea noilor infectări de Covid în România, Arafat a afirmat că, în opinia sa, este rezultatul "măsurilor serioase" luate din timp, respectiv purtarea măștilor de protecție, limitarea contactelor la locurile de muncă, etc: "Astea toate luate din timp și păstrate au dus la acest lucru. Dar această stabilitate rămâne fragilă și dacă nu respectăm regulile, poate crește (rata de infectare - n.r.). E bine să păstrăm măsurile concomitent cu vaccinarea".

Despre vaccinare, Raed Arafat spune că, deși există critici, România este printre țările cu rezultate foarte bune: are peste jumătate de milion de oameni vaccinați, reprezentând 2% din populație.


2398 de afisariîncepem să vedem o începere
di livio [utilizator], Joi, 4 februarie 2021, 22:07
+3/3
o să facem ochii cît cepele în speranța că n-o să te mai videm pi matale, măi dragă comandantu acțiunii...abia cînd o să dispari mătăluță, abia atunci o să începem să videm o începere...dacă n-o să ne pui botnița universală și pe ochi, că d-aia-i universală
Pana atunci vaccineaza toti ESENTIALII si fam lor
Kivek [utilizator], Joi, 4 februarie 2021, 22:11
+3/3
se normalizeaza viata, auzi la el.

nu vor fi nici jumatate din romani vaccinati pana la final de august. Vara se termina la final de August !

NOTA in Septembrie e deja Toamna
inca 3 comentarii comenteaza