Un supermarket german invită la speed-dating la shopping, unul din puţinele locuri unde se poate socializa în pandemie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Un supermarket german invită la speed-dating la shopping, unul din puţinele locuri unde se poate socializa în pandemie

de I.B. Joi, 4 februarie 2021, 20:36
- a A+
Imagine
Odată cu restricţiile împotriva răspândirii COVID-19, supermarketurile au rămas în Germania unele dintre puţinele locuri unde se mai poate socializa; prin urmare, filiala lanţului comercial Edeka din oraşul bavarez Volkach îi invită pe cei singuri să vină la cumpărături la supermarketul său în fiecare vineri între orele 18 şi 20, pentru a încerca astfel să-şi găsească perechea în vreme de pandemie, potrivit Agerpres .


''Supermarketul oferă de doi ani acest serviciu de +shopping pentru cei singuri+, dar coronavirusul şi restricţiile pe care acesta le-a adus au făcut în aşa fel încât tema +inimioarelor+ să devină un element de atracţie'', explică managerul supermarketului, Christoph Kolb, la postul Bayerischer Rundfunk, potrivit cotidianului 'Main-Post', relatează joi agenţia EFE.

La intrarea în centrul comercial, clienţii care doresc să-şi găsească acolo perechea poartă un semn distinctiv în formă de inimă, cu un număr de identificare, şi se plimbă aşa printre rafturi în căutarea produselor pe care vor să le cumpere. Când cineva se intersectează cu o altă persoană care poartă de asemenea acel semn şi îi place de ea, nu trebuie decât să noteze numărul său de identificare şi să completeze un formular cu sugestii prestabilite, cum ar fi ''M-aş bucura să te cunosc mai bine în timp ce ne plimbăm pe malurile râului Main'' sau ''M-aş bucura să ne întâlnim la un suc de portocale la sectorul de fructe''.

Apoi, un angajat al supermarketului strigă numărul printr-un difuzor şi îi înmânează mesajul persoanei dorite, ori îi dă acesteia datele de contact împreună cu un mesaj lăsat de persoana interesată.


2401 afisariAoleu...
Gigi Kent [utilizator], Joi, 4 februarie 2021, 20:54
0/4
Pai va inchid fascistii-Covid (fara legatura cu Germania) mintenas ... Auzi la ei, dating in pandemie. Se interzice, prin lege!
mai vino seara pe la shopping
..13 [utilizator], Joi, 4 februarie 2021, 21:30
0/2
Mai frantz/ karina
sa facem un schimb de impresii
despre produse, in cateva expresii

Si ca sa fim protejati,
Sa nu uitam, suntem mascati
Si cu gel atenti spalati!
caci nu umblam destrabalati
ci doar atent monitorizati
si putin cam prea supravegheati

Si mai lasa, mai draga, shop-ul
ca ma apuca of-ul
si mi se incinge foc-ul
Arz-l-ar vina, shop-ul!
comenteaza