Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea părinților săi: Nu am apucat să-i programez - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0209duminică 28 feb 2021

Valeriu Gheorghiță, despre vaccinarea părinților săi: Nu am apucat să-i programez

de I.B. Marţi, 2 februarie 2021, 22:12
- a A+
Imagine
Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din România, Valeriu Gheorghiță, a declarat, marți seara, la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News, că părinții lui, în vârstă de peste 65 de ani, nu au fost imunizați: "Nu am apucat să-i programez", potrivit Mediafax.

Întrebat de Marius Tucă dacă familia lui a fost vaccinată, Valeriu Gheorghiță a spus că el și soția lui sunt imunizați, dar că părinții săi nu au fost vaccinați.


"Vă rog să mă credeți, au amândoi peste 65 de ani, nu am apucat să-i programez", a spus coordonatorul campaniei de vaccinare din România.

Valeriu Gheorghiță a precizat că părinții lui nu sunt împotriva vaccinării și că îi va programa în perioada următoare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunțat că etapa a treia, dedicată populației generale, va începe la sfârșitul lui martie sau începutul lui aprilie.

"Mai probahil că la începutul lui aprilie vom fi în măsură să deschidem și etapa a treia. Posibil și sfârșit de martie, dacă vom avea suficiente doze transmise de la AstraZeneca", a spus Valeriu Gheorghiță, care a precizat că etapa a doua va continua atâta timp cât sunt persoane incluse în această etapă care trebuie vaccinate. "Deci, la un moment dat, etapa a doua și a treia se vor derula în paralel", a declarat acesta.

El a mai spus că prima etapă a campaniei a fost un succes: "Da, cu siguranță etapa I și-a atins obiectivul de peste 80% persoane vaccinate în această etapă. Erau peste 200.000 de persoane deja vaccinate și încă 23.000 de persoane programate pentru prima doză".2841 de afisariAm inteles deci scopul era sa para 'uman'
Kivek [utilizator], Miercuri, 3 februarie 2021, 11:24
+1/1
un om intre oameni care mimeaza empatia.

ca sa zica lumea: daca nici eu nu am prins loc pt parintii mei atunci trebuie sa va simtiti si voi la fel ca mine daca nu prindeti loc pt fam voastre
Vorbești să nu taci
Dogul [utilizator], Miercuri, 3 februarie 2021, 0:02
0/4
Nu ii vaccinează el, deșteptule. Eu sunt medic, așa ca m-am vaccinat, ca-s plin de gărzi, dar bunica-mea, de care am grijă, nu e vaccinată, pentru că nu i-am prins loc. Așa e si cazul lui Gh. Dar vorbești doar ca să nu taci.
inca 3 comentarii comenteaza