Ministrul de Interne: Peste o mie de secţii de poliţie din țară au toaleta în fundul curţii, 178 nu au deloc - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845joi 25 feb 2021

Ministrul de Interne: Peste o mie de secţii de poliţie din țară au toaleta în fundul curţii, 178 nu au deloc

de Redactia Miercuri, 27 ianuarie 2021, 9:39
- a A+
Imagine
Peste o mie de secţii de poliţie din mediul rural au toaleta în curte, iar alte 178 nu au deloc baie, afirmă ministrul de Interne, Lucian Bode. El spune că ministerul vrea să acceseze 1,25 de miliarde de euro prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru reabilitări de imobile şi dotări.


"Vrem să reabilităm 64 de clădiri ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Apropo de secţii de poliţie: avem 2.800 de secţii de poliţie în mediul rural, din care peste o mie de secţii de poliţie sunt cu toaleta în fundul curţii şi aproape două sute, mai exact 178, sunt fără toaletă. Aceasta este situaţia la acest moment şi atunci este anormal să ai fonduri europene la dispoziţie pentru modernizarea acestor clădiri şi să nu le foloseşti", a afirmat ministrul de Interne, marţi seară, la B1 Tv, potrivit News.ro .

El a spus că fondurile europene vor fi folosite și pentru achiziţionarea de noi elicoptere și pentru construirea şi operaţionalizarea a peste o sută de noi unităţi de pompieri în mediul rural.

În plus, ministerul şi-a propus relocarea Spitalului Gerota şi construirea unuia nou pe un teren al Academiei de Poliţie, dar şi achiziţionarea a sute de ambulanţe, maşini de pompieri din fonduri europene prin POIM şi PNRR. În acest context, Lucian Bode a menţionat că MAI şi-a propus să acceseze 1,25 miliarde de euro din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.2069 de afisariok
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 27 ianuarie 2021, 10:09
+18/20
Au fost si intrebati cu cine au votat? Au protestat pentru asta? Din ce imi aduc aminte, Politia a iesit in strada doar cand PSD nu le daduse banii primiti in 2017. Iar in sate oricum sunt mana-n mana cu primarii sau prefectii si oamenii abonati la stat. Cand e vorba de cetatean, astia devin organe de intimidare, nu protectie.

Deci acum sper ca nu se asteapta sa ne curga lacrimi sau ceva genul.
Școlile au
Dogul [utilizator], Miercuri, 27 ianuarie 2021, 10:06
+12/18
Că școlile... toate au. P-alea nu-si sesizează MAI colegii din alte ministere responsabile
inca 14 comentarii comenteaza