Milan a părăsit Cupa Italiei în sferturi, după 1-2 cu Inter. Meciul nu va fi însă unul pe care Ciprian Tătărușanu să-l uite prea curând: a fost cel mai bun jucător de pe teren, iar Gazzetta dello Sport l-a lăudat pe portarul român.

Ciprian TatarusanuFoto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Ce spune Tătărușanu

"Sunt în formă bună, am grijă de mine, astfel că, dacă nu voi suferi vreo accidentare, sper să mai joc cinci sau şase ani. Sunt profesionist, mă antrenez în fiecare zi ca să fiu pregătit atunci când mi se cere să joc" - Ciprian Tătărușanu.

"Ne-am luptat de la început până la sfârşit, a fost un meci foarte bun. Din nefericire al doilea cartonaş galben al lui Ibra a schimbat meciul. Am încercat să menţinem rezultatul la 1-1, dar un gol frumos pe final ne-a făcut să pierdem meciul", a concluzionat Tătărușanu.

În vârstă de 34 de ani, portarul român a sosit la Milan la începutul acestui sezon competițional.

Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 8 lui Tătărușanu, cea mai mare acordată vreunui jucător din acest derbi. Este al cincilea meci în care Ciprian apără buturile formației de pe San Siro.

De asemenea, la conferința de presă de la finalul duelului, internaționalul român a fost lăudat și de Antonio Conte, tehnicianul Interului: "a fost cel mai bun de pe teren".

În semifinalele Cupei Italiei, Inter se va duela cu învingătoarea partidei Juventus vs Spal, care se joacă miercuri.