Amazon va angaja încă 3.000 de oameni în Boston - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0100joi 25 feb 2021

Amazon va angaja încă 3.000 de oameni în Boston

de I.B. Marţi, 26 ianuarie 2021, 20:04
- a A+
Imagine
Amazon și-a anunțat marți intenția de a angaja 3.000 de oameni în zona Boston (Massachusetts, estul Statelor Unite) în următorii ani, ca parte a extinderii centrului său tehnologic, potrivit AFP.


Filiala din Boston va avea mai multe echipe care lucrează la asistentul virtual Alexa, robotică, în divizia farmaceutică Amazon și în serviciile de calcul la distanță ale grupului (Amazon Web Services).

Compania, care are deja 3.700 de angajați în zona Boston, a închiriat o nouă clădire cu 17 etaje, care face parte dintr-un mare proiect de dezvoltare a Boston Harbor.

complexul, care se presupune că va fi finalizat în 2024, va consta în special dintr-un parc pentru câini, un spațiu comercial și un centru pentru arte.

Rohit Prasad, vicepreședinte și director științific al Alexa, a declarat că noul centru se va concentra pe cercetarea și dezvoltarea sistemelor de inteligență artificială.

"O mare parte din tehnologia care face Alexa mai inteligentă în fiecare zi este inventată în Boston", a spus Prasad. "Echipele noastre cu sediul acolo joacă un rol cheie în dezvoltarea inovațiilor Amazon."

Forța de muncă Amazon a crescut în ultimii ani. Gigantul de vânzări online, care continuă să-și extindă domeniul de activitate, are aproximativ 800.000 de angajați în Statele Unite.

Mai multe autorități de reglementare americane au deschis investigații pentru a evalua dacă imperiul lui Jeff Bezos folosea practici anticoncurențiale.


1198 de afisariserv
muitopolithical [utilizator], Marţi, 26 ianuarie 2021, 21:47
-1/1
Romania furnizoare de servicii, US IDEM.
Cine si-ar fi inchipuit ...
comenteaza