Vaccinul AstraZeneca este puțin probabil să fie eficient pentru vârstnici - presa germană - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845joi 25 feb 2021

Vaccinul AstraZeneca este puțin probabil să fie eficient pentru vârstnici - presa germană

de N.O. Luni, 25 ianuarie 2021, 22:51
- a A+
Imagine
Vaccinul anti-Covid produs de AstraZeneca nu este foarte eficient pentru oamenii de peste 65 de ani, au spus surse din coaliția Germaniei pentru tabloidul Bild și Handelsblatt, ceea ce pune la îndoială conformitatea sa pentru programele de vaccinare în masă, relatează Reuters.


Oficialii germani se tem că vaccinul Astra Zeneca s-ar putea să nu fie aprobat de autoritățile Uniunii Europene pentru folosirea la persoanele de peste 65 de ani, a scris tabloidul german în ediția sa online.

"Dar vaccinul de la Astra-Zeneca , care, spre deosebire de agenții ARN, nu necesită temperaturi extreme sub zero pentru depozitare, ar putea fi inadecvat pentru persoanele în vârstă cu risc crescut de corona: Conform informațiilor din cercurile coaliției, guvernul federal se așteaptă doar la o eficacitate de 8% în rândul celor peste 65 de ani", scrie Handelsblatt.


AstraZeneca nu a comentat imediat.

Citește și:8325 de afisarie bun pentru restul populatiei
oreo [utilizator], Marţi, 26 ianuarie 2021, 12:25
-1/1
Batranii vor fi vaccinati cu alt vaccin.
nimeni nu zice nimic?
panda_rosu [utilizator], Marţi, 26 ianuarie 2021, 10:39
-2/6
fanii inflacarati ai astra zeneca, nu mai ziceti niimc? care abia asteptau sa vina o data vaccinul lor, doar ca e la gramada si usor de depozitat, ce mai conteaza ca nu e eficient, un detaliu nesemnificativ.

e clar ca ceva e putred cu vaccinul asta, si-au dat cu stangul in dreptul de cand au inceput, si ies tot mai multe bube la iveala.

voi nu vreti sa se termine o data nenorocirea asta? credeti ca se termina cu apa asta de ploaie?
comenteaza