Rizespor (formație cu care Marius Șumudică a semnat un contract pe un an și jumătate) a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe terenul celor de la Istanbul Bașakșehir.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • Meciul a făcut parte din etapa cu numărul 21 din Super Lig. Samu a deschis scorul pentru Rizespor din penalti ('49), iar Topal a egalat pentru gazde ('64).
  • Marius Șumudică nu a stat pe bancă la Rizespor, el va debuta la meciul de campionat cu Fenerbahce, din 30 ianuarie.
  • În urma acestui rezultat, Rizespor ocupă locul 12 în Super Lig, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Bașakșehir se clasează pe poziția a 14-a (24 puncte).

  • Formația preluată de Șumudică se află la șase puncte distanță de Genclerbirligi (locul 18, primul retrogradabil).

Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai.

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune.

În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.